Domů  /  Zadávací řízení  /  Péče o dřeviny a kácení…

Výpis systémových zpráv

Péče o dřeviny a kácení stromů v areálu ŠRS Hájemství

Systémové číslo: T002/15/V00021203
Zadavatel: Česká republika - Hasičský...
Evidenční čísla zadavatele: HSHK-1095/2015

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. a)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Kopii výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či kopie výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán.

, § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Kopii dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci.

, § 54 písm. d)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Kopie dokladu

Další specifikace

Dodavatel předloží kopii dokladu o odborné způsobilosti dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje – platný certifikát „Certifikovaný arborista ETW“ nebo „Certifikovaný arborista konzultant“ nebo „Český certifikovaný arborista“. V případě osob, jejichž prostřednictvím dodavatel odbornou způsobilost zabezpečuje, doloží dodavatel čestným prohlášením, že jsou s dodavatelem v zaměstnaneckém poměru a že tento poměr nadále trvá.

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů Kopie dokladu

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Osvědčení o odborné kvalifikaci osob odpovědných za poskytování příslušných služeb.
Název kvalifikačního předpokladu: Osvědčení o odborné kvalifikaci osob odpovědných za poskytování příslušných služeb.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Dodavatel předloží kopii dokladu o odborné způsobilosti osoby odpovědné za poskytování příslušných služeb – platný certifikát „Certifikovaný arborista ETW“ nebo „Certifikovaný arborista konzultant“ nebo „Český certifikovaný arborista“. V případě osob odpovědných za poskytování příslušných služeb doloží dodavatel čestným prohlášením, že jsou s dodavatelem v zaměstnaneckém poměru a že tento poměr nadále trvá.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Kopie dokladu.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: Certifikát „Certifikovaný arborista ETW“ nebo „Certifikovaný arborista konzultant“ nebo „Český certifikovaný arborista“.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace