Domů  /  Zadávací řízení  /  Úklidové a hygienické…

Výpis systémových zpráv

Úklidové a hygienické prostředky

Systémové číslo: T002/15/V00019907
Zadavatel: Česká republika - Úřad...
VZ: Uzamčena
Evidenční čísla zadavatele: Č. j.: 18096/2014-OHS

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta 15.05.2015

Platební a obchodní podmínky

Smluvní podmínky smlouvu vytvoří sám zadavatel (je součástí zadávacích podmínek)
Typ smlouvy s odkazem na § a určení zákona, podle kterého se bude právní vztah řídit Kupní smlouva ve smyslu § 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník;

Uchazeč vyplní žlutě označené části vzoru kupní smlouvy a podepíše návrh této smlouvy.

Nedílnou součástí nabídky musí být také zcela vyplněná příloha č. 1 vzoru smlouvy - "Specifikace zboží a kalkulace ceny - modelový příklad", která bude podkladem pro hodnocení jednotlivých nabídek, a která bude podkladem pro konečné znění přílohy č. 1 smlouvy s vybraným uchazečem (budou vypuštěny modelové počty kusů a ponechán druh zboží a jeho jednotková cena).

Pokud uchazeč hodlá uplatnit zvýhodnění dodavatelů zaměstnávajících osoby se zdravotním postižením (dále jen „zvýhodnění“), musí být přílohou nabídky připojen kromě návrhu smlouvy také podepsaný návrh „Dohody o poskytnutí náhradního plnění a potvrzení o něm“ (viz příloha č. 2 vzoru smlouvy, připojená k výzvě).

Zeleně označená část vzoru „Dohody o poskytnutí náhradního plnění a potvrzení o něm“ obsahuje instrukce pro uchazeče, který hodlá uplatnit zvýhodnění.

Takový uchazeč je v rámci součinnosti před uzavřením smlouvy povinen předložit zadavateli dokumenty uvedené v čl. IV odst. 5 Dohody o poskytnutí náhradního plnění a potvrzení o něm.

Nepředložení dokumentů, specifikovaných v čl. IV. odst. 5 Dohody o poskytnutí náhradního plnění a potvrzení o něm, znamená neposkytnutí součinnosti před uzavřením smlouvy a zadavatel může oslovit dalšího uchazeče v pořadí.

Návrh smlouvy (a případně Dohody o poskytnutí náhradního plnění a potvrzení o něm) podepíše uchazeč buď uznávaným elektronickým podpisem a připojí ho jako přílohu nabídky, nebo jej podepíše ručně a podepsaný dokument naskenuje a připojí jako přílohu nabídky.
Návrh smlouvy Vzor smlouvy

Způsob a doba podání nabídek

Termín pro nabídky 18.02.2015 13:00:00

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

metodická nápověda

Kontextová navigace