Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění provozu systému DMS…

Výpis systémových zpráv

Zajištění provozu systému DMS – spisové služby na rok 2015

Systémové číslo: T002/14/V00019311
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní kvalifikační předpoklady dle § 54 ZVZ , Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Profesní kvalifikační předpoklady

Profesní kvalifikační předpoklady § 54 písm. b)

Způsob prokázání kvalifikačního předpokladu

Předložení dokladu o oprávnění k podnikání (živnostenské oprávnění či licence) v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky. Způsob prokázání – kopie dokladu.

Způsob prokázání kvalifikačních předpokladů kopie dokladu

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ

Technické kvalifikační předpoklady § 56 ZVZ Seznam významných služeb realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí.
Název kvalifikačního předpokladu: Seznam významných služeb realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu prokáže dodavatel, který předloží seznam významných služeb, ze kterého bude vyplývat, že dodavatel v uvedeném období realizoval nejméně 3 služby spočívajících v poskytování služeb v oblasti a v rozsahu obdobném této veřejné zakázce (poskytování služeb provozu a podpory elektronické spisové služby), přičemž finanční rozsah alespoň 1 z těchto služeb činil minimálně 1,2 mil. Kč bez DPH za 12 měsíců kontinuálního poskytování takové služby.
Z přiložených dokladů musí prokazatelně vyplývat splnění požadavků zadavatele a musí v nich být uvedena kontaktní osoba příslušného objednatele, u které bude možné poskytnutí příslušné významné služby ověřit.
Způsob prokázání splnění kvalifikačního předpokladu: Předložení seznamu ve formátu: název zakázky, pro koho byla realizována, kontaktní osoba příslušného objednatele, finanční rozsah zakázky, stručný popis, doba realizace.
Čestné prohlášení o pravdivosti údajů.
Minimální úroveň kvalifikačního předpokladu: V posledních 3 letech uvést 3 služby spočívající v poskytování služeb v oblasti a v rozsahu obdobném této veřejné zakázce (poskytování služeb provozu a podpory elektronické spisové služby), přičemž finanční rozsah alespoň jedné z těchto služeb činil minimálně 1,2 mil. Kč bez DPH za 12 měsíců kontinuálního poskytování takové služby.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace