Domů  /  Zadávací řízení  /  ÚzP v Karviné - dodávka…

Výpis systémových zpráv

ÚzP v Karviné - dodávka hygienických potřeb_4_2014

Systémové číslo: T002/14/V00018348
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Do nabídkové ceny musí uchazeč promítnout své náklady spojené s dodáním zboží do jednotlivých míst plnění (ÚzP v Karviné, ÚzP v Bohumíně, ÚzP v Českém Těšíně, ÚzP v Orlové) , tj. náklady na dopravu a všechny další náklady nutné k řádnému splnění zakázky.
Není-li uchazeč plátcem DPH, do nabídkového formuláře uvede cenu bez DPH a s DPH s tím, že DPH se uvádí nulové.
Specifikované zboží je možno zaměnit výrobkem stejné nebo vyšší kvality.
Zadavatel si vyhrazuje právo při převzetí dodávky na náhodně vybraném vzorku přeměřit délku návinu, přepočítat počet ručníků v kartónu, převážit gramáž ručníku.
V případě, že dodávka nebude splňovat požadované vlastnosti, zadavatel odmítne dodávku převzít a k plnění bude vyzván uchazeč, který se umístil na 2. místě, případně bude zakázka zrušena.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ano
Popis produktového listu Zadavatel požaduje - popis výrobku u každé z jednotlivých položek vámi nabízeného zboží. Dále požadujeme: - u ručníku - uvedení materiálu, barva, gramáž - u toaletního papíru délku návinu, počet vrstev - u papírových ručníků barvu a počet kusů v kartonu - mýdla ujištění o přípravku nebo dermatologický atest. V případě, že uchazeč neuvede požadované informace, bude z hodnocení vyloučen.

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace