Domů  /  Zadávací řízení  /  Maintenance k zařízením a…

Výpis systémových zpráv

Maintenance k zařízením a software datového centra MZA 2015

Systémové číslo: T002/14/V00016928
Zadavatel: Moravský zemský archiv v Brně
Evidenční čísla zadavatele: MZA 12 /2014 CENTR

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Dodavatel prokáže, že má uzavřenou platnou smlouvu s výrobcem Hitachi Data Systems, a že disponuje oprávněním výrobce daná specifikovaná zařízení servisovat, po dobu poskytování veřejné zakázky. Zhotovitel je povinen být po celou dobu trvání smlouvy autorizovaným partnerem výrobce zařízení a licencí uvedeným v Příloze č. 1 smlouvy s ohledem na poskytování servisních služeb (tuto skutečnost může prokázat prostřednictvím subdodavatele).
Součástí nabídky musí být:
a) seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele,
b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek,
c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou.
Obchodní podmínky pro poskytnutí služeb Zadavatel jako součást této výzvy předkládá obchodní podmínky, které jsou pro veřejnou zakázku vymezeny ve formě a struktuře návrhu smlouvy. Uchazeč do návrhu smlouvy doplní údaje nezbytné pro vznik návrhu smlouvy (zejména vlastní identifikaci a nabídkovou cenu a popřípadě další údaje) a takto doplněné obchodní podmínky předloží jako svůj návrh smlouvy. Obchodní podmínky vymezují budoucí rámec smluvního vztahu. Nabídka uchazeče musí respektovat stanovené obchodní podmínky a v žádné části nesmí obsahovat ustanovení, které by bylo v rozporu s obchodními podmínkami a které by znevýhodňovalo zadavatele.
Návrh smlouvy musí být podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Zadavatel bude akceptovat smlouvu podepsanou zaručeným elektronickým podpisem nebo fyzický podpis smlouvy a její následné naskenování.
Případnou prohlídku místa plnění můžete domluvit na telefonu 533317464.
Česky psaná nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl.
Dodavatel může použít přílohy výzvy poskytnuté zadavatelem ( tj. čestná prohlášení a krycí list.) Použití těchto příloh není povinné.
Zadavatel je oprávněn zrušit řízení do doby uzavření smlouvy bez uvedení důvodu.
Přílohy Krycí list , Vzor- čestné prohlášení § 53 , Vzor- čestné prohlášen § 68
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace