Domů  /  Zadávací řízení  /  Realizace 70 ks dřevěných…

Výpis systémových zpráv

Realizace 70 ks dřevěných přehrážek k hrazení starých odvodňovacích kanálů

Systémové číslo: T002/14/V00016113
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Na území 1.zóny Velký potok v porostních skupinách 427 A 11/2b a 427 A 3 na části státního pozemku p.č. 2759/2 v k. ú. Ostravice 2 bude realizováno celkem 70 kusů dřevěných přehrážek k hrazení starých odvodňovacích kanálů.
Popis přehrážky: jednoduchá dřevěná přehrážka k příčnému hrazení menších odvodňovacích kanálů do šíře asi 1,5 m. Bude vytvořena z jedlové nebo smrkové kulatiny o průměru 16 – 24 cm, terá bude vzájemně spojena hřebíky. Mezi kulatinou bude vložena geotextilie z přírodních materiálů (GETEX 600 g/m2 nebo jiná obdobných parametrů). Celý prvek bude zapuštěn do výkopu asi 50 cm pode dnem kanálu a utěsněn rašelinou (rašeliníkem). Horní hrana vzdušné strany hrázky bude zhruba 20 cm nad hladinou vody vzdutou předchozí přehrážkou. Voda přetékající přes přepad hrázky pak nebude během vyšších průtoků erodovat dno kanálu při bázi přehrážky. Také pro zabránění bočního vymílání musí být hrázky založené dostatečně daleko od hrany příkopu.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace