Domů  /  Zadávací řízení  /  Přeprava cenin

Výpis systémových zpráv

Přeprava cenin

Systémové číslo: T002/14/V00013209
Zadavatel: Česká správa sociálního...
VZ: Uzamčena

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění kvalifikované přepravy cenin a případných nezbytných souvisejících činností pro zadavatele. Přeprava se bude uskutečňovat v pracovní dny. V pondělí a ve čtvrtek až 2x (dvakrát) denně, v ostatní dny cca 1x (jedenkrát) denně, a to v tomto orientačním rozsahu:
- přeprava z budovy České národní banky (dále jen „ČNB“), ulice Na Příkopě do budovy České správy sociálního zabezpečení (dále jen „ČSSZ“), ulice Křížová – cca 1x (jedenkrát) měsíčně,
- přeprava z budovy ČSSZ, ulice Křížová do budovy ČNB, ulice Na Příkopě – cca 1x (jedenkrát) měsíčně,
- přeprava z budovy pobočky Komerční banky, Štefánikova ulice do budovy ČSSZ, Křížová ulice – cca 1x (jedenkrát) měsíčně,
- přeprava z budovy ČSSZ, Křížová ulice do budovy pobočky České pošty, Preslova ulice – cca 6-8x (šestkrát až osmkrát) měsíčně.

Zaměstnanec zadavatele v místě určení prokazatelně předá ceniny dle pokynů uchazeče do bezpečně uzavřené schránky. Zaměstnanec zadavatele se zúčastní přepravy cenin a bude plnit formální úkony uchazeče k zajištění bezpečné přepravy cenin.

Konkrétní časové údaje o požadované přepravě a údaje o místech přepravy bude zadavatel vybranému uchazeči upřesňovat operativně objednávkou nejpozději 24 (dvacet čtyři) hodin předem (v mimořádných případech 4 (čtyři) hodiny předem) v pracovní dny dohodnutým zabezpečeným způsobem.

Zadavatel požaduje technicky, personálně a organizačně zabezpečenou přepravu cenin, včetně závazku odpovědnosti za případné škody způsobené či vzniklé v souvislosti s jejich přepravou, zejména v důsledku loupežného přepadení a v důsledku dopravní nehody.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 496 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace