Domů  /  Zadávací řízení  /  Úprava aplikace Evidence…

Výpis systémových zpráv

Úprava aplikace Evidence zemědělského podnikatele a Společného zemědělského registru

Systémové číslo: T002/14/V00011450
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Záměrem veřejné zakázky je:
a)realizace úprav aplikace Evidence zemědělského podnikatele (dále jen „EZP“) týkajících se úpravy formulářů a číselníku právních forem dle základního registru osob, dále úpravy aplikace v souladu s účinností zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, a úpravy související s možností zapisovat akademické tituly do základního registru osob.
b)realizovat napojení IS EZP na webové služby Informačního systému evidence obyvatel prostřednictvím rozhraní informačního systému základních registrů v souladu s ust. § 2fb odst. 3 písm. b) zákona č. 252/1997 Sb., o zemědělství, ve znění pozdějších předpisů.
c)realizace úpravy webové služby SZR_SUI01C tak, aby při vkládání zahraniční osoby, která je již založená v SZR, vracela údaje o této založené osobě, nikoliv jen oznámení, že tato osoba je již v SZR založena, a úprava webové služby SZR_SUE01C tak, aby bylo možné do SZR ukládat více externích identifikátorů jedním systémem.
d)realizace úpravy webové služby AISEO tak, aby bylo možné získávat data o fyzických osobách nejen na základě rodného čísla, ale spolu dalšími požadovanými vstupními kritérii.
e)analýza a realizace úpravy spočívající v aktualizaci robota pro synchronizaci produkčního prostředí a testovacího prostředí SZR.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 724 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Přímé zadání

metodická nápověda

Kontextová navigace