Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění rozvoje…

Výpis systémových zpráv

Zajištění rozvoje informačního systému Základní Registr osob - ROS

Systémové číslo: T002/14/V00011438
Zadavatel: ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Specifikace výsledné rámcové smlouvy

Specifikace rámcové smlouvy RS s jedním uchazečem

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění této veřejné zakázky je rozvoj programového vybavení pro informační systém Základní Registr osob – ROS (dále rovněž jen „Rozvoj APV ROS“).
Informačním systémem Základního Registru osob - ROS nebo jeho část je myšlena jak část IS ROS, tak i agendový systém IAIS ROS.
Požadovaná plnění veřejné zakázky musí vycházet ze zadání a technických specifikací „Globální architektury systému základních registrů“, která tvoří přílohu č. 7 a přílohu č. 8 zadávacích podmínek, „Globální architektury Registru osob“ a „Požadovaných technických parametrů“ základních registrů, které definují požadavky na základní registr osob a jeho součinnost s ostatními základními registry, která tvoří přílohu č. 9 a přílohu č. 10 zadávacích podmínek.
Dále musí respektovat Podrobnou specifikaci předmětu veřejné zakázky - Popis stávajícího stavu – technologické infrastruktury ZR ROS - IS ROS a IAIS ROS, „Rámcové bezpečnostní politiky ZR“, která vymezuje práva a povinnosti všech subjektů využívajících služby základních registrů „ZR“ a Systémové bezpečnostní politiky ROS - IAIS („205 – Základní Registr osob ROS“ Implementace informačního systému). Tyto dokumenty budou předány vítěznému uchazeči na CD při prvním jednání po uzavření smlouvy.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 1 900 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace