Domů  /  Zadávací řízení  /  Finanční strategie…

Výpis systémových zpráv

Finanční strategie implementace nitrátové směrnice v roce 2014

Systémové číslo: T002/14/V00011141
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Dodavatel se na základě smlouvy o dílo zaváže:

a. Ze zpracovaných výsledků výběrových dotazníkových šetření za období 2014 (poskytne objednatel) provést analýzy technického stavu skladů pro statková hnojiva a stájí, použitých technologií ustájení, krmení, podestýlání, odklízení mrvy a kejdy, dojení z hlediska plnění požadavků nitrátové směrnice.

b. Upřesnit technické a technologické systémy ustájení hospodářských zvířat chovaných v ČR a v návaznosti na ní kvantifikovat celkovou produkci hnoje, kejdy a močůvky v zemědělských podnicích hospodařících ve zranitelných oblastech s výhledem na roky 2015 a násl. dle požadavků nitrátové směrnice.

c. Ze zpracovaných výsledků výběrových dotazníkových šetření za období 2011-2014 provést výpočet (odhadu) potřebného objemu skladovacích kapacit pro statková hnojiva podle stávající legislativy – nařízení vlády č. 262/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů
 ve vztahu k celé ČR
 ve vztahu k subjektům, které se zabývají chovem zvířat
 ve vztahu ke zranitelným oblastem.

d. Provést analýzu časových trendů vývoje technického stavu stájí a skladů z hlediska požadavků nitrátové směrnice a požadovaných nákladů s využitím výsledků výběrových šetření prováděných v letech 2005-2014.

e. Zpracovat návrh kvantifikace investičních nákladů na implementaci nitrátové směrnice ve zranitelných oblastech.

f. Zpracovat podle požadavků objednatele podklady pro vypracování textů, tabulek a grafů do aktualizace materiálu Strategie financování implementace směrnice Rady 91/676/EHS (nitrátová směrnice) v roce 2014.

g. Na základě výsledků roku 2013 vyhodnotit zatížení zemědělské půdy chovem hospodářských zvířat podle jednotlivých druhů v podnicích hospodařících v oblastech s přírodním znevýhodněním (LFA 2007 – 2013 s návrhem nového vymezení LFA po roce 2013) a specifikovat složení chovaných zvířat a porovnat s ostatními podniky zahrnutými do šetření a průměrem všech sledovaných podniků.

h. Zpracovat výsledky terénního šetření v podnicích hospodařících v systému ekologického zemědělství provedených v roce 2014.

i. Průběžně spolupracovat s objednatelem při řešení úkolů souvisejících s implantací nitrátové směrnice a poskytovat objednateli odbornou pomoc dle jeho potřeb a možností dodavatele.

Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 950 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace