Domů  /  Zadávací řízení  /  SPECIÁLNÍ REGISTRY -…

Výpis systémových zpráv

SPECIÁLNÍ REGISTRY - Implementace dopadů sloučení ÚKZUZ a SRS na aplikace Speciálních registrů, Zahajovací řízení z moci úřední (RV), Úpravy modulu vín originální certifikace (RV), Osázená plocha vinic dle LPIS (RV)I

Systémové číslo: T002/14/V00011094
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky je:
a)Provedení změn v návaznosti na úpravy realizované v LPIS v rámci Požadavku na změnu: Osázená plocha PZ_Dodatek01_No08a_LPIS_osaz_plocha se v Registru vinic (RV) požadují úpravy specifikované v zadání. Údaje o osázené ploše vinice (OPV) budou primárně evidovány v LPIS a do RV budou předávány prostřednictvím datového pohledu. RV bude data načítat a zobrazí je na příslušných místech. RV nebude s daty OPV z LPIS aktivně pracovat – budou využity jen ke čtení.
b)Speciální registry načítají organizační strukturu ÚKZÚZ z datového schéma LDAP_MZE_DEPARTMENTS, které je umístěno v databázi CODEL. Primárním identifikátorem organizačních jednotek je DPTIUD. Přes tento identifikátor jsou např. názvy příslušných organizačních složek automaticky načítány do SR. S ohledem na změnu organizační struktury a přečíslování DPTUID je nutné na straně SR zajistit konfiguraci odpovídajících konstant.
V rámci RV, RM, RC je aktuálně používána interní spisová služba vytvořená společností CCV. Na dokumenty, které v těchto registrech vznikají (např. rozhodnutí) se generují spisové značky a čísla jednací ze spisové služby CCV. Od 1. 1. 2014 je v důsledku sloučení na ÚKZÚZ zavedena spisová služba od ICZ. Cílově musí být veškeré dokumenty do této spisové služby zaevidovány, včetně využití spisové značky a čísla jednacího ze spisové služby ICZ.
c)MZe jako dozorový orgán provádí kontrolu v rámci zatřiďování VOC vín. Kontrola bude primárně probíhat při vstupu VOC vína do RV. Tento předpoklad má následující dopady:
• Importy vín VOC do registru vinic budou upraveny
• Nad importy budou vytvořeny kontrolní procesy
d)Změnové procesy na vinicích v Registru vinic (RV) je v současné době možné provádět pouze na základě žádosti vinaře. Změny se provádí tak, že je založena změnová žádost a k ní se generuje odpovídající rozhodnutí. Nově bude umožněno zahájit změnový proces z moci úřední, tedy bez žádosti vinaře.
Řízení z moci úřední bude možné zahájit u následujících procesů:
• Hlášení změny
• Hlášení změny – pozemková úprava
• Sloučení vinice
• Dělení vinice
• Pozemková úprava - zrušení vinice
• Zrušení vinice – korekce
• Převod části vinice
• Převod vinice
• Klučení
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 1 613 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace