Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění realizace…

Výpis systémových zpráv

Zajištění realizace vzdělávacích kurzů v oblasti ICT pro zaměstnance implementační struktury Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

Systémové číslo: T002/14/V00010962
Zadavatel: Ministerstvo práce a...

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Povinné součásti nabídky:
1. Identifikace uchazeče (tj. název /obchodní firma, IČ, sídlo).
2. Návrh rámcového harmonogramu, detailní návrh osnov a studijních materiálů pro všechny vzdělávací kurzy uvedené v Tabulce č. 1., včetně popisu způsobu přihlašování/odhlašování účastníků do/z jednotlivých kurzů.
3. Seznam subdodavatelů, s jejichž pomocí chce uchazeč plnění veřejné zakázky uskutečnit (je-li relevantní).
V případě, že uchazeč hodlá k plnění předmětu veřejné zakázky použít subdodavatele, identifikuje tohoto subdodavatele v nabídce názvem/obchodní firmou, adresou sídla, statutárním orgánem a IČ, bylo-li přiděleno. Jde-li o subdodavatele zahraniční právnickou osobu, pak jej identifikuje městem registrace, číslem registrace, institucí, kde byla společnost zaregistrována a statutárním orgánem. Jde-li o fyzickou osobu, pak jej identifikuje bydlištěm či místem podnikání, IČ, bylo-li přiděleno. Dále identifikuje části veřejné zakázky, které hodlá plnit prostřednictvím každého z uvedených subdodavatelů.
Odpovědnost za plnění subdodavatele nese uchazeč. Změna subdodavatele je podmíněna souhlasem zadavatele.
Seznam subdodavatelů je povinnou součástí pouze v případě, že uchazeč hodlá zakázku realizovat s využitím subdodavatelů. V opačném případě nemusí nabídka tuto část obsahovat.
4. Stanovení nabídkové ceny – zpracované dle kapitoly 5. této Výzvy.
5. Dokumenty k prokázání kvalifikace. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů a způsob jejich prokázání jsou stanoveny v kapitole 4. této Výzvy.
6. Návrh smlouvy vč. příloh, který je přílohou této Výzvy.
Uchazeč v návrhu smlouvy doplní požadované údaje, tj. identifikační údaje, kontaktní osobu, celkovou cenu bez DPH a přílohu návrhu smlouvy „Položkový rozpočet“ s uvedením cen jednotlivých kurzů. Takto vyplněný návrh smlouvy na plnění zakázky bude součástí nabídky uchazeče.
Viz přiložená Výzva.
Přílohy Výzva k předložení nabídky , Příloha č. 1 - Návrh Smlouvy , Příloha č. 2 - Položkový...
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace