Domů  /  Zadávací řízení  /  EZP - Rozhraní UniSPIS,…

Výpis systémových zpráv

EZP - Rozhraní UniSPIS, Opětovný zápis zemědělského podnikatele, Zobrazení informací z Registru osob při čtení právnické osoby, Aktualizace právnických osob v aplikaci Evidenci zemědělského podnikatele

Systémové číslo: T002/14/V00010283
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam uchazečů
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
PDS s.r.o. 25523121 Ano 0,00 0,00 19.02.2014 09:42:58
Smlouva s vítězným uchazečem
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva PDS s.r.o. 25523121
Datum uzavření smlouvy 21.02.2014
Celková smluvní cena bez DPH 466 942,15
Celková smluvní cena s DPH 565 000,00
Sazba DPH v % 21,00
DPH 98 057,85
Měna koruna česká
Základní popis plnění
Předmět:
- Záměrem VZ je:
a)realizace úprav rozhraní UNISPis ver. 3.0 (na straně informačního systému Evidence zemědělského podnikatele (dále jen „IS EZP“), které je vybudováno dle Národního standardu pro elektronické systémy spisových služeb. Rozhraní je popsáno v dokumentu „Obecné rozhraní pro komunikaci mezi elektronickými systémy spisových služeb a agendovými informačními systémy (best practices)“ publikovaný Ministerstvem vnitra pod č.j. MV-52621-1/AS-2011 – dále jen „best practices“ nebo „BP“. Rozhraní UNISpis slouží k oboustranné komunikaci IS EZP s elektronickou spisovou službou (dále jen „ESS“).
b)implementace funkcionalit, které zajistí opětovný zápis dat (FO, FOZ) do registru osob (dále jen „ROS“). Jedná se o situace, kdy podnikatel byl již dříve v IS EZP evidován, následně vyřazen a opětovně přišel požádat o zápis do IS EZP.
V IS EZP bude vytvořena funkcionalita, která zajistí volání služby RosZmenOsobu s příslušnými parametry, které zajistí výmaz/přepis data vyřazení v ROS.
c)realizovat funkcionality, které uživatelům v GUI IS EZP zobrazí získané informace o právnických osobách (dále jen „PO“) z ROS.
Veškeré textově (nesprávně) evidované údaje bude moci uživatel zapsat a následně uložit do strukturovaných formulářů v IS EZP. Tímto bude zamezeno vzniku chyb, které se vyskytují díky těmto nevalidním údajům.
d)realizace úprav Informačního systému evidence zemědělského podnikatele (dále jen „EZP“), a to v následujících bodech:
•Úprava procesu aktualizace dat u PO z ROS
Cílem úpravy je reagovat na vývoj problematiky Informačního systému základních registrů (dále jen „ISZR“) tak, aby bylo zajištěno fungování EZP v souladu s platnou legislativou. Konkrétně se jedná o úpravu aktualizace právnických osob z ROS – reakce na změnu procesu nočních aktualizací.
•Tvorba nové sestavy – Stav evidence dle krajů k určitému datu
Cílem je v EZP vytvořit nový druh sestavy, jejímž výstupem budou informace o počtu evidovaných zemědělských podnikatelích za jednotlivé kraje a k danému datu, které budou zveřejňovány na webových stránkách Ministerstva zemědělství.




Položky předmětu:
- Název: Evidence zemědělského podnikatele
- Kód z číselníku NIPEZ: Software a informační systémy
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: Informační technologie: poradenství, vývoj programového vybavení, internet a podpora
- Popis:
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství:
- Měrná jednotka:
- Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:


Místo plnění veřejné zakázky Těšnov 65, Praha
Ulice: Těšnov 65
Obec: 11705 Praha
Stát: Česká republika - CZE
Region: Hlavní město Praha (CZ010)
Předpokládaná doba plnění od 21.02.2014
Předpokládaná doba plnění do 30.06.2014
Smlouva Smlouva

metodická nápověda

Kontextová navigace