Domů  /  Zadávací řízení  /  Pásková knihovna

Výpis systémových zpráv

Pásková knihovna

Systémové číslo: T002/22/V00058582
Zadavatel: Městská část Praha 12

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam účastníků zadávacího řízení
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
GAPP System, spol. s r.o. 60487291 Ano 219 937,00 266 123,77 07.10.2022 13:56:28
Smlouva s vítězným účastníkem zadávacího řízení
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva GAPP System, spol. s r.o. 60487291
Odůvodnění na výběr dodavatelů/e Splnění všech požadavků zadavatele, nejnižší nabídková cena.
Datum uzavření smlouvy 10.10.2022
Celková smluvní cena bez DPH 219 937,00
Celková smluvní cena s DPH 266 123,77
Sazba DPH v % 21,00
DPH 46 186,77
Měna koruna česká
Základní popis plnění
Předmět:
- Předmětem veřejné zakázky je dodávka páskové knihovny se zárukou a servisní podporou na 60 měsíců. Technická specifikace a požadavky jsou uvedeny v příloze „technická specifikace“. Kritériem pro výběr nabídky bude nejnižší nabídková cena za kompletní dodávku při splnění požadovaných technických požadavků. Maximální celková nabídková cena je 250.000 Kč bez DPH (tj. 302.500 Kč vč. DPH).

Za účelem otevření nabídek a provedení hodnocení nabídek je ustanovena hodnotící komise. Komise posoudí nabídky, následně seřadí nabídky dle výhodnosti. Vybrána bude nabídka účastníka, který předloží nabídku s nejnižší celkovou nabídkovou cenou a splní všechny požadované podmínky. Následně bude zadávací řízení ukončeno a s vybraným účastníkem bude konzultován další postup (smlouva bude realizována formou objednávky - zadavatel ji zpracuje a vystaví na základě vítězné nabídky po ukončení zadávacího řízení). Vítězný účastník se zavazuje, že nejpozději do 45 dnů od objednání objednávku realizuje.

Zadavatel požaduje, aby účastníci vyplnili a ve své nabídce předložili sken podepsaného Krycího listu s celkovou nabídkovou cenou (korespondující s nabídkovou cenou uvedenou na elektronickém tržišti), sken podepsaného Čestného prohlášení, prostou kopii výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm účastník zapsán, prostou kopii dokladů o oprávnění k podnikání podle zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání, ve znění pozdějších předpisů, v rozsahu odpovídajícím druhu, rozsahu a předmětu veřejné zakázky, nebo výpisu z registru kvalifikovaných dodavatelů, pokud je v něm účastník zapsán, prostou kopii pojistné smlouvy (pojistky nebo pojistného certifikátu), jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou v souvislosti s prováděním jeho podnikatelské činnosti ve výši horní hranice pojistného plnění minimálně 250.000 Kč na jednu pojistnou událost.

Součástí nabídky účastníka bude i čestné prohlášení, že dodaný hardware, jehož dodání je předmětem této veřejné zakázky, bude nový, originální a určený pro český trh a že bude podporován servisním střediskem výrobce na území České republiky a že je účastník autorizovaným partnerem výrobce nabízeného hardware.

Neúplné předložení požadovaných dokumentů může být důvodem k vyřazení účastníka, stejně tak nesplnění technických požadavků.
Dotazy k podmínkám uvedeným v této výzvě a jejích přílohách mohou účastníci zasílat do 26. 9. 2022, 12:00.

Zadavatel si vyhrazuje právo v průběhu lhůty pro podání nabídek změnit zadávací podmínky; změnit termín plnění veřejné zakázky; ověřit informace uvedené účastníky v nabídkách a požádat o jejich upřesnění; na úpravu konečného znění objednávky; při nesplnění podmínek stanovených v této výzvě účastníka vyloučit z další účasti v zadávacím řízení; odmítnout všechny nabídky a nevystavit objednávku; zrušit veřejnou zakázku bez udání důvodu, avšak nejpozději do akceptace objednávky. Účastník nemá nárok na úhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. Účastník nemá nárok na náhradu škody, včetně ušlého zisku, jestliže zadavatel využije svá práva výše uvedená.



Položky předmětu:
- Název: Pásková knihovna
- Kód z číselníku NIPEZ: 72910000-2 - Zálohování počítačů
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 72910000-2 - Zálohování počítačů
- Popis: Pásková knihovna – veškeré technické požadavky na dodávku a související požadované služby jsou uvedeny v samostatném dokumentu „technická specifikace“
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství: 1
- Měrná jednotka: ks
- Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:


Místo plnění veřejné zakázky Generála Šišky 2375/6, Praha 4
Ulice: Generála Šišky 2375/6
Obec: 14300 Praha 4
Stát: Česká republika - CZE
Region: Hlavní město Praha (CZ010)
Popis doby plnění Vítězný účastník se zavazuje, že nejpozději do 45 dnů od objednání objednávku realizuje.
Smlouva

metodická nápověda

Kontextová navigace