Domů  /  Zadávací řízení  /  Pořízení pracovní stanice /…

Výpis systémových zpráv

Pořízení pracovní stanice / výkonného PC s příslušenstvím pro metody celogenomové sekvenace pro odd. Bakteriologie SVÚ Praha

Systémové číslo: T002/21/V00058158
Zadavatel: Státní veterinární ústav Praha

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Jedná se o pořízení pracovní stanice / výkonného PC s příslušenstvím dle specifikace pro metody celogenomé sekvenace odd. Bakteriologie s termínem dodání do 2 měsíců od podpisu smlouvy (zaslání závazné objednávky) se zárukou min 2 roky a servisem na místě (SVÚ Praha). Veškeré dotazy pro upřesnění specifikace PC musí být řešeny jako dotaz přes el.tržiště Gemin.
Cenová nabídka musí být podána jako celková cena při zachování všech minimálních požadovaných parametrů včetně doručení a zprovoznění na adrese SVÚ Praha. V cenové nabídce musí uvedena kompletní specifikace nabízeného PC s odkazem na jednotlivé komponenty pro ověření parametrů.
On-site podpora musí být zahrnuta v nabídkové ceně s platností po celou dobu záruky s uvedeným postupem a kontaktem pro řešení požadavků.
Zadavatel s ohledem na povahu a smysl veřejné zakázky neidentifikoval možnosti uplatnění zásad odpovědného veřejného zadávání, v souladu s § 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, které by zároveň splnily principy 3E (účelnosti, efektivnosti a hospodárnosti) podle zák. č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace