Domů  /  Zadávací řízení  /  NPP Janský vrch - ruční…

Výpis systémových zpráv

NPP Janský vrch - ruční kosení a výřez zmlazení - 2020

Systémové číslo: T002/20/V00057625
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Provedení následujících opatření v NPP Janský vrch a jeho ochranném pásmu, k. ú. Korozluky, části p. p. č. 368/3 a p. p. č. 342/2:
a) výřez výmladků nežádoucích dřevin (např. trnovník akát, žanovec, hloh, jasan, hloh, svída, trnka, růže) do 1 m výšky na ploše 0,3349 ha dle zákresu nad ortofotomapou, která je v příloze tohoto zadávacího řízení. Veškerá vyřezaná hmota bude odstraněna z pozemků a využita v souladu s platnými právními předpisy. Jsou zde ztížené podmínky - špatná přístupnost (na plochu nevede žádná přístupová cesta), svažitost pozemků.
b) ruční kosení spojené s odstraněním hmoty na ploše 0,1858 ha dle zákresu nad ortofotomapou, která je v příloze tohoto zadávacího řízení. Veškerá pokosená hmota bude odstraněna z pozemků a využita v souladu s platnými právními předpisy. Kosení bude provedeno v souladu s platným Standardem péče o přírodu a krajinu č. SPPK D02 004:2017 Sečení, který je přílohou zadávacího řízení. Jsou zde ztížené podmínky - špatná přístupnost (na plochu nevede žádná přístupová cesta).
Práce jsou prováděny jako zásah na podporu stepních druhů, př. kavyl sličný, k. Ivanův, kozinec bezlodyžný, vlnice chlupatá.
Práce budou provedeny do 6.11.2020
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 34 200,00 bez DPH
Předpokládaná hodnota včetně provize bez DPH 34 200,00
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace