Domů  /  Zadávací řízení  /  ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTNÍCH…

Výpis systémových zpráv

ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB MZE OLOMOUC A PŘEROV

Systémové číslo: T002/19/V00057244
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem VZ je zajištění bezpečnostních služeb dle stanovené specifikace v objektech Ministerstva zemědělství v Olomouci, ul. Blanická 383/1 a Přerově, ul. Wurmova 606/2 po dobu 24 měsíců.
Předmětem plnění pro oba objekty je zajištění přítomnosti osoby vykonávající v pracovní době strážní a recepční službu a současně v mimopracovní době připojení na pult centralizované ochrany (dále jen „PCO“) a zajištění souvisejících služeb střežení. Vybraný uchazeč bude pro zadavatele zajišťovat strážní službu a provoz PCO vlastními kvalifikovanými zaměstnanci po celou dobu plnění veřejné zakázky.
Cílem realizace VZ v objektech je zajištění ochrany majetku MZe, jeho smluvních partnerů a veřejnosti, obecná ochrana života, zdraví a práv zaměstnanců a osob, které se budou v objektech oprávněně vyskytovat, působit preventivně, včas odhalovat a zabraňovat mimořádným situacím (požár, havárie atd.), zabezpečovat udržení a zlepšení pracovního prostředí, komunikace s veřejností, přispívat na vytváření reprezentativního a profesionálního kontaktu s návštěvníky, zaměstnanci a třetími stranami v budovách MZe.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace