Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup 2 ks mycího a…

Výpis systémových zpráv

Nákup 2 ks mycího a desinfekčního automatu pro využití v laboratoři

Systémové číslo: T002/19/V00057205
Zadavatel: Státní veterinární ústav Praha

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam účastníků zadávacího řízení
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
MIELE,spol. s r.o. 18829503 Ano 618 129,62 747 936,84 02.12.2019 18:29:34
Smlouva s vítězným účastníkem zadávacího řízení
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva MIELE,spol. s r.o. 18829503
Odůvodnění na výběr dodavatelů/e Jediný dodavatel
Datum uzavření smlouvy 11.12.2019
Celková smluvní cena bez DPH 618 129,62
Celková smluvní cena s DPH 747 936,84
Sazba DPH v % 21,00
DPH 129 807,22
Měna koruna česká
Základní popis plnění
Předmět:
- Jedná se o nákup 2 ks mycího a desinfekčního automatu pro využití v laboratoři, 1x s horkovzdušným sušením, 1x bez horkovzdušného sušení, včetně příslušenství a mycí chemie, včetně posudku o opravitelnosti/neopravitenosti a případně ekologické likvidaci dvou stávajících myček.


Položky předmětu:
- Název: Mycí a desinfekční automat s horkovzdušným sušením
- Kód z číselníku NIPEZ: 33100000-1 - Zdravotnické přístroje
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 33100000-1 - Zdravotnické přístroje
- Popis: Jedná se o nákup jednodvéřového mycího a desinfekčního automatu v nerezovém provedení pro využití v laboratoři s horkovzdušným sušením a s mycím prostorem o kapacitě až 64 injektorů pro úzkohrdlé laboratorní sklo až do výšky 450 mm, až 98 pipet do výšky 450 mm nebo 1600 zkumavek. Dveře musí být dopředu výklopné, celonerezové, mycí automat dále musí mít zakrytá topná tělesa, mycí prostor musí být vybaven dvěma nerezovými mycími rameny, konstrukce musí být dvouplášťová z nerezové oceli s tepelnou a zvukovou izolací, vestavěný horkovzdušný sušící agregát o ventilačním výkonu min. 60 m3/hod s aktivním HEPA filtrem třídy min. H 14, nerezový dotykový ovládací panel s tlačítky rychlé volby, mycí a dezinfekční programy s použitím chemie: pH neutrální, enzymatické nebo alkalické, přednastavené mycí a dezinfekční programy pro laboratorní sklo (např. ORGANICA, ANORGANICA, atd.), bezespárově svařovaný mycí prostor s hladkými švy, systém s přívodem čerstvé vody do každé fáze programu, vícekomponentový filtrační systém mycí lázně, kontroly mycího tlaku a rotace ostřikovacích ramen, během mycího cyklu elektricky blokované dveře, automatické dovírání a uzamykání dveří, výkonné oběhové čerpadlo s variabilními otáčkami o celkovém výkonu min. Qmax 500 l/min, elektronická programovatelná řídící jednotka (min. 14 zákl. programů), dokumentování procesů volitelně pomocí software (s modulem Ethernet) nebo USB řešení/tiskárna (s modulem RS232), vestavěný modul pro automatické měření čistoty /vodivosti oplachových vod, 1 vestavěný dávkovač se zásobníkem pro tekutou neutralizační chemii, 1 vestavěný dávkovač se zásobníkem pro tekutou mycí chemii, vestavěný kondenzátor par s rozstřikovačem, vestavěný změkčovač vody, násypka soli, silikonové součástky v odpadním potrubí odolné vůči působení tuků a mastných kyselin, modulární koncepce vnitřního košového vybavení. Nabídka bude včetně mycí chemie, přestavení 1 ks stávajícího vialkového koše pro možnost použití v nové myčce. Dále horní koš zepředu otevřený pro uložení nástavců, výškově nastavitelný. Dále 2 x spodní koš pro moduly, dále modul pro uložení např. 98 odměrných a plných pipet, modul pro uložení laboratorního skla (baněk), 2x injektorový vozík. Dále včetně posudku o opravitelnosti/neopravitelnosti a případně ekologické likvidaci stávající myčky. Nabídka musí být včetně dopravy na adresu SVÚ Praha, instalace a připojení na přívod vody a odpadu, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy. Záruční doba min. 24 měsíců, splatnost faktury bankovním převodem se splatností min 14 dní. K této myčce dále vyžadujeme servisní VIP podmínky: nástup na opravu do 24 hodin v pracovních dnech, odstranění závady do 48 hodin v pracovních dnech, v případě delší opravy (za více jak 5 dnů) instalace náhradního přístroje do 5 pracovních dnů, 15% slevu na náhradní díly.
- Parametry:
- -- Název: šířka
- -- Operátor: =
- -- Hodnota: 900 mm

- -- Název: hloubka
- -- Operátor: =
- -- Hodnota: 700 mm

- -- Název: výška automatu s víkem
- -- Operátor: min
- -- Hodnota: 835 mm

- -- Název: max příkon
- -- Operátor: max
- -- Hodnota: 9,3 kW

- Identifikace:
- Množství: 1
- Měrná jednotka: ks


- Název: Mycí a desinfekční automat
- Kód z číselníku NIPEZ: 33100000-1 - Zdravotnické přístroje
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 33100000-1 - Zdravotnické přístroje
- Popis: Jedná se o nákup jednodvéřového mycího a desinfekčního automatu v nerezovém provedení pro využití v laboratoři s ohřevem elektro o max. příkonu 9,3 kW s mycím prostorem o kapacitě až 64 injektorů pro úzkohrdlé laboratorní sklo až do výšky 450 mm, až 98 pipet do výšky 450 mm nebo 1600 zkumavek. Dveře musí být dopředu výklopné, celonerezové, mycí automat dále musí mít zakrytá topná tělesa, mycí prostor musí být vybaven dvěma nerezovými mycími rameny, konstrukce musí být dvouplášťová z nerezové oceli s tepelnou a zvukovou izolací, nerezový dotykový ovládací panel s tlačítky rychlé volby, mycí a dezinfekční programy s použitím chemie: pH neutrální, enzymatické nebo alkalické, přednastavené mycí a dezinfekční programy pro laboratorní sklo (např. ORGANICA, ANORGANICA, atd.), bezespárově svařovaný mycí prostor s hladkými švy, systém s přívodem čerstvé vody do každé fáze programu, vícekomponentový filtrační systém mycí lázně, kontroly mycího tlaku a rotace ostřikovacích ramen, během mycího cyklu elektricky blokované dveře, automatické dovírání a uzamykání dveří, výkonné oběhové čerpadlo s variabilními otáčkami o celkovém výkonu min. Qmax 500 l/min, elektronická programovatelná řídící jednotka (min. 12 zákl. programů), dokumentování procesů volitelně pomocí software (s modulem Ethernet) nebo USB řešení/tiskárna (s modulem RS232), 1 vestavěný dávkovač se zásobníkem pro tekutou neutralizační chemii, 1 vestavěný dávkovač se zásobníkem pro tekutou mycí chemii, vestavěný kondenzátor par s rozstřikovačem, vestavěný změkčovač vody, násypka soli, silikonové součástky v odpadním potrubí odolné vůči působení tuků a mastných kyselin, modulární koncepce vnitřního košového vybavení. Nabídka bude včetně mycí chemie, přestavění 1 ks stávajícího injektorového koše pro možnost použití v nové myčce. Dále horní koš zepředu otevřený pro uložení nástavců, výškově nastavitelný. Dále spodní koš pro moduly, dále spodní koš pro se dvěma přípojkami modulů pro uložení až dvou injektorových modulů nebo nástavců a dále modul pro uložení např. 98 odměrných a plných pipet. Dále včetně posudku o opravitelnosti/neopravitelnosti a případně ekologické likvidaci stávající myčky. Nabídka musí být včetně dopravy na adresu SVÚ Praha, instalace a připojení na přívod vody a odpadu, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy. Záruční doba min. 24 měsíců, splatnost faktury bankovním převodem se splatností min 14 dní. K této myčce dále vyžadujeme servisní VIP podmínky: nástup na opravu do 24 hodin v pracovních dnech, odstranění závady do 48 hodin v pracovních dnech, v případě delší opravy (více jak 5 dnů) instalace náhradního přístroje do 5 pracovních dnů, 15% slevu na náhradní díly.
- Parametry:
- -- Název: výška automatu s víkem
- -- Operátor: min
- -- Hodnota: 835 mm

- -- Název: šířka
- -- Operátor: =
- -- Hodnota: 600 mm

- -- Název: hloubka
- -- Operátor: =
- -- Hodnota: 600 mm

- -- Název: max příkon
- -- Operátor: max
- -- Hodnota: 9,3kW

- Identifikace:
- Množství: 1
- Měrná jednotka: ks


- Název: Přislušenství a mycí koše
- Kód z číselníku NIPEZ: 33100000-1 - Zdravotnické přístroje
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 33100000-1 - Zdravotnické přístroje
- Popis: Viz specifikace u jednotlivých myček.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství: 1
- Měrná jednotka: ks


Místo plnění veřejné zakázky Sídlištní 136/24, Praha 6 - Lysolaje
Ulice: Sídlištní 136/24
Obec: 16503 Praha 6 - Lysolaje
Stát: Česká republika - CZE
Region: Hlavní město Praha (CZ010)
Popis doby plnění jednorázová dodávka
Smlouva Kupní smlouva , Faktura

metodická nápověda

Kontextová navigace