Domů  /  Zadávací řízení  /  PP Lužické šípáky - ruční…

Výpis systémových zpráv

PP Lužické šípáky - ruční kosení a výřez nežádoucích dřevin

Systémové číslo: T002/19/V00056992
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Ruční kosení stepního biotopu a výřez nežádoucích dřevin v PP Lužické šípáky, p. p. č. 967/1 k. ú. Lužice u Mostu. Budou provedeny následující práce:
1. Ruční kosení křovinořezem na třech plochách o celkové výměře 1,21 ha. Mozaikovitě se zde nacházejí rozptýlené vzrostlé stromy a keře, které budou obsekány a jsou proto součástí plochy. V plochách č. 2 a č. 3 jsou výmladky dřevin odstraněných v minulých letech. Součástí kosení je i odstranění rozptýleného zmlazení dřevin do výše 1 m výšky. Veškerá pokosená hmota bude následně vyhrabána, odklizena z pozemku a využita v souladu s platnými právními předpisy. Jedná se o svažitý a členitý pozemek, z tohoto důvodu je cena za opatření navýšena oproti základní sazbě uvedené v "Nákladech obvyklých opatření MŽP". Opatření bude provedeno dle schváleného standardu AOPK ČR SPPK D02 004:2017 Sečení, který je přílohou zadávacího řízení. Kosení bude provedeno do 31. 10. 2019.
2. Mozaikovitý výřez nežádoucích dřevin nad 1 m výšky na dvou plochách, jejichž celková rozloha vymezená zákresy nad ortofotomapou je 0,11 ha. Z důvodu ponechání vybraných dřevin (ovocné stromy, duby, několik velkých hlohů a dříny) je vyřezávaná výměra snížena na 0,080 ha. Ponechávané stromy budou vyznačeny pracovníky AOPK ČR, RP Správa CHKO České středohoří. Pařízky budou zarovnány s terénem, aby bylo možné pozemek v budoucnosti bez problémů obhospodařovat. Veškerá vyřezaná hmota bude odklizena a využita v souladu s platnými právními předpisy. Jedná se o svažitý a členitý pozemek, z tohoto důvodu je cena za opatření navýšena oproti základní sazbě uvedené v "Nákladech obvyklých opatření MŽP". Výřez nežádoucích dřevin bude probíhat v období od 1. do 31. října 2019.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 49 850,00 bez DPH
Předpokládaná hodnota včetně provize bez DPH 49 850,00
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace