Domů  /  Zadávací řízení  /  NPP Velký vrch u Vršovic -…

Výpis systémových zpráv

NPP Velký vrch u Vršovic - aplikace herbicidu, ruční kosení a výřez

Systémové číslo: T002/19/V00056972
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Provedení opatření na podporu cenných teplomilných společenstev na části NPP Velký vrch u Vršovic a jejího ochranného pásma, p. č. 391, 393, 398, 693/20, 693/40 k. ú. Vršovice u Loun. Budou provedeny následující práce:

A. Aplikace vhodného herbicidního prostředku na výmladky dřevin (včetně trnovníku akátu) na dvou plochách označených jako 12a a 12b. Celková vymezená výměra zákresy nad ortofotomapou je 0,9424 ha. Výmladky dřevin jsou na plochách rozptýleně, z tohoto úvodu je ošetřená plocha snížena na 0,7 ha. Aplikace herbicidního prostředku bude provedena v druhé polovině srpna v souladu se Standardem SPPK D02 007 Likvidace vybraných invazních druhů rostlin, který je v příloze zadávacího řízení, platnou legislativou a pokyny výrobce přípravku.

B. Ruční kosení travních porostů na 3 plochách č. 1a, 1b, 12 o celkové ploše 3,15 ha. V rámci kosení budou odstraněny i výmladky dřevin, které byly ošetřeny herbicidem. Součástí opatření je i odklizení veškeré pokosené hmoty do 10 dní po pokosení a její využití v souladu s platnými právními předpisy. Z důvodu svažitosti pozemků je základní sazba za ruční kosení navýšena oproti sazbě uvedené v „Nákladech obvyklých opatření MŽP“. Kosení proběhne v měsíci září, min. 2 týdny po aplikaci herbicidního přípravku na zmlazení dřevin. Ruční kosení bude provedeno v souladu se Standardem SPPK D02 004:2017 Sečení, který je v příloze zadávacího řízení.

C. Výřez nežádoucích dřevin a jejich zmlazení na ploše č. 4. Celková plocha vyznačené zákresem nad ortofotomapou je 0,70 ha. Z této plochu jsou dřeviny nad 1 m výšky a průměru do 10 cm na ploše pařízku na 0,40 ha a zmlazení dřevin do výšky 1 m je na ploše 0,30 ha. Součástí opatření je i odklizení veškeré vyřezané hmoty a její využití v souladu s platnými právními předpisy. Dřeviny budou vyřezány co nejníže u země, aby bylo možné pozemek v budoucnosti bez problémů obhospodařovat. Z důvodu svažitosti pozemku a výřezu trnitých dřevin je základní sazba za výřez navýšena oproti sazbě uvedené v „Nákladech obvyklých opatření MŽP“. Výřez dřevin proběhne v termínu od 1. října do 10. listopadu.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 160 000,00 bez DPH
Předpokládaná hodnota včetně provize bez DPH 160 000,00
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace