Domů  /  Zadávací řízení  /  LIFE ČS - Podpora předmětu…

Výpis systémových zpráv

LIFE ČS - Podpora předmětu ochrany v EVL Radobýl

Systémové číslo: T002/18/V00056381
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Provedení opatření v rámci projektu "Aktivní ochrana evropsky významných lokalit s teplomilnými společenstvy a druhy v Českém středohoří", LIFE16 NAT/CZ/000639, aktivita C1 (výřezy dřevin) a C2 (ruční kosení).
Jedná se o úpravu stanovištních podmínek na podporu předmětu ochrany EVL Radobýl - endemického poddruhu saranče skalní, p. p. č. 439/1 k. ú. Žalhostice. Budou provedena následující opatření:
A. Ruční kosení (aktivita C2) na dvou plochách o celkové výměře 0,30 ha (celková vymezená plocha je 0,3089 ha, z důvodu ponechání solitérních dřevin a obsekání trsů kavylů je snížena na 0,30 ha). Veškerá pokosená hmota bude shrabána železnými hráběmi. Spolu s pokosenou hmotou bude vyhrabána i stařina, aby došlo k rozvolnění vegetace. Veškerá shrabaná hmota bude odklizena z pozemku a využita vhodným způsobem v souladu s platnými právními předpisy. Jedná se o nepřístupný, kamenitý, členitý a velmi svažitý pozemek. Ruční kosení bude provedeno v souladu s platným Standardem péče o přírodu a krajinu č. SPPK D02 004:2017 Sečení, který je v příloze zadávacího řízení.
B. Výřez nežádoucích dřevin nad 1 m výšky (aktivita C1) na ploše 0,04 ha (Vymezená plocha je 0,0410 ha, z důvodu ponechání dvou solitérních vzrostlých dřevin je vyřezávaná plocha snížena na 0,04 ha). Jedná o nepřístupný, kamenitý, členitý a velmi svažitý pozemek. Vyřezávány jsou rozvětvené a trnité dřeviny. Dřeviny budou vyřezány co nejníže u země, aby bylo možné pozemek v budoucnosti bez problémů obhospodařovat. Veškerá vyřezaná dřevní hmota bude odklizena z pozemku a využita vhodným způsobem.
Veškeré práce budou provedeny do 8. 11. 2018.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 18 150,00 bez DPH
Předpokládaná hodnota včetně provize bez DPH 18 150,00
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace