Domů  /  Zadávací řízení  /  Servis a opravy kancelářské…

Výpis systémových zpráv

Servis a opravy kancelářské techniky

Systémové číslo: T002/17/V00055273
Zadavatel: Česká správa sociálního...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření rámcové dohody

Specifikace výsledné rámcové dohody

Specifikace rámcové dohody RD s jedním účastníkem zadávacího řízení

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky je zajištění servisu a oprav přístrojů sloužících ke kopírování, tisknutí, skartaci, administrativním činnostem, telekomunikační a drobné kancelářské techniky (dále jen „kancelářské techniky“) umístěné v kancelářských prostorách České republiky – České správy sociálního zabezpečení (dále jen „ČSSZ“) specifikovaných v čl. 5 této Výzvy. Bude se jednat především o opravy, výměnu potřebných dílů a čištění pro správnou funkci této kancelářské techniky. Práce budou vykonávány převážně v pracovní době zadavatele (Po až Čt 7.00 až 15.45, Pá 7.00 až 14.30 hod.), a to dle potřeb zadavatele na základě dílčí objednávek. Předpokládaná doba práce je 10 hodin za měsíc.
Pro potřeby zadání této zakázky (stanovení nabídkové ceny) zadavatel předpokládá dobu plnění 240 hodin za celou dobu trvání smlouvy.
Dodavatel bude zajišťovat i nákup potřebného materiálu v rozsahu potřebném k požadovaným činnostem a ekologickou likvidaci vyřazených součástí po opravě. Rozsah nákupu, jeho způsob a ceny bude zadavatel předem schvalovat a prokázané ceny těchto nákupů bude proplácet v rámci vyúčtování poskytovaných prací jednou měsíčně, a to za uplynulý kalendářní měsíc. Vždy musí jít o ceny v místě a čase obvyklé.
Cenu nákupů potřebného materiálu k požadovaným činnostem (včetně materiálu pomocného) stanovuje zadavatel maximální částkou 180 000,- Kč bez DPH za celou dobu trvání smlouvy.

Předpokládané plnění uvedené výše je pouze orientační pro účely zadání této veřejné zakázky a může se během jejího následného plnění lišit. Nesmí být ale překročena celková cena za celou dobu plnění.

Zadavatel si vyhrazuje právo nevyužít celý rozsah předpokládaného plnění veřejné zakázky a cenu nákupů materiálu k požadovaným činnostem.



Blíže viz přílohy.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace