Domů  /  Zadávací řízení  /  Ošetření 41 stromů ve…

Výpis systémových zpráv

Ošetření 41 stromů ve stromořadích v Otovicích

Systémové číslo: T002/14/V00017560
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Bude provedeno ošetření významných stromů – 32 kusů javorů ve stromořadí u cyklostezky u otovického nádraží v CHKO Broumovsko. Konkrétně bude proveden bezpečnostní řez na cca 70 let starých alejových stromech, tj. javorech mléčích v celkovém počtu 32 ks rostoucích ve stromořadí na pozemcích č. parc. 1894/3 a 1894/4 k.ú. Otovice u Broumova podél cyklostezky. Ošetření dřevin bude provedeno stromolezeckou technikou. Práce budou provedeny v souladu s oborovým arboristickým standardem Řez stromů uveřejněným na internetových stránkách http://standardy.nature.cz.
Dále bude provedeno ošetření významných stromů –9 kusů javorů ve stromořadí u otovického nádraží v CHKO Broumovsko. Konkrétně bude proveden bezpečnostní řez na cca 70 let starých alejových stromech, tj. javorech mléčích v celkovém počtu 9 ks rostoucích ve stromořadí na pozemku 1894/1 k.ú. Otovice podél železniční trati u hranice pozemku. Ošetření dřevin bude provedeno stromolezeckou technikou. Práce budou provedeny v souladu s oborovým arboristickým standardem Řez stromů uveřejněným na internetových stránkách http://standardy.nature.cz.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Přímé zadání

metodická nápověda

Kontextová navigace