Domů  /  Zadávací řízení  /  VZ-INV-122/INV/2013/PD+IČ+AD…

Výpis systémových zpráv

VZ-INV-122/INV/2013/PD+IČ+AD "SŠ zahradnická a zemědělská A.E. Komerse, Děčín-Libverda - Rekonstrukce stájí" PD+IČ+AD

Systémové číslo: T002/13/V00006652
Zadavatel: Ústecký kraj

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby

Předmět zakázky

Stručný popis Zpracování projektové dokumentace pro zadání a realizaci akce – Na celém objektu Stájí - Libverda bude provedena kompletní rekonstrukce střešní konstrukce a obvodo-vého pláště s částečnou sanací vnitřních omítek. Objekt je z hlediska poškození ve velice havarijním stavu!!! Ve stájích jsou nepřetržitě ustájená zvířata vč. hříbat. Z těchto důvodů by se měli provést tyto práce, které by měli zajistit budovu proti další-mu chátrání.
IČ pro získání povolení stavby SÚ (souhlas s provedením ohlášené stavby). Výkon au-torského dozoru po dobu realizace akce.


PD bude obsahovat soupis stavebních prací, dodávek a služeb a výkaz výměr v souladu s vyhláškou č. 230/2012 Sb. v platném znění. Odkaz na obchodní firmy nebo na značky výrobků mohou být v PD a VV uvedeny jen výjimečně, není-li popis předmětu veřejné zakázky dle § 45 a 46 zákona dostatečně přesný a srozumitelný a pokud takový odkaz nepovede k neodůvodněnému omezení hospodářské soutěže. V PD musí být uvedeno, že zadavatel v takovýchto případech vždy výslovně umožní pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení.
Rozsah a věcná náplň DPS bude v rozpracovanosti písemnou formou odsouhla-sena se zástupci zadavatele a uživatele objektu.
Dodavatel PD se před zahájením prací podrobně seznámí s provozem příspěvkové or-ganizace.
DPS bude předaná v 6 paré včetně výkazů výměr + 7 x elektronická verze PD + 7x VV, 1x rozpočet + el. podoba (nebude obsahovat soubory a komplety).
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace