Domů  /  Zadávací řízení  /  Obnova kotelny v objektu…

Výpis systémových zpráv

Obnova kotelny v objektu Pražská 765, Louny

Systémové číslo: T002/23/V00058797
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn. že splňuje základní způsobilost podle §74 Zák. č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek.
2) Uchazeč je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám.
Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami zadávacího řízení.
4) Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoliv zrušit.
5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html).
6) Součástí nabídky uchazeče bude návrh smlouvy o dílo (včetně příloh), který tvoří přílohu této výzvy, vyplněný na k tomu určených(žlutě označených) místech. Jiné úpravy či změny smlouvy nejsou přípustné a budou důvodem pro vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení. Návrh smlouvy bude podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče. 7) Součástí nabídky uchazeče bude naceněný soupis prací, jehož vzor tvoří přílohu závazného návrhu smlouvy. Naceněný soupis prací bude doložen ve formátu xls. nebo xlsx. Uchazeč je povinen nacenit všechny k tomu určené (žlutě vyznačené položky), přičemž zadavatel stanovuje, že žádná položka nesmí být naceněna hodnotou "0" (nula).Nenacenění některé položky, uvedení hodnoty "0" u některé položky nebo nesrovnalosti ve výši celkové ceny díla mohou být důvodem pro vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení.
8) Celková cena díla dle naceněného soupisu prací bude uvedena též v návrhu smlouvy o dílo a dále bude shodná s cenou uvedenou v nabídkovém formuláři Gemin. Celková cena díla bez DPH dle naceněného soupisu prací bude předmětem hodnocení.
9) Zadavatel stanovuje, že celková cena za realizaci díla nesmí překročit maximálně určenou cenu, tj. 1.990.000,- Kč bez DPH. Uchazeči, jejichž nabídky by tuto maximální stanovenou cenu překročily, budou ze zadávacího řízení vyloučeni.
10) Náklady související s výběrovým řízením (provize za využití Gemin) hradí zadavatel.
Přílohy Seznam referenčních zakázek , Příloha č.1 - Projektová... , Příloha č. 2_Oceněný soupis...
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace