Domů  /  Zadávací řízení  /  Nábytek na míru do kanceláří…

Výpis systémových zpráv

Nábytek na míru do kanceláří MZe m.č. 133 a 134

Systémové číslo: T002/23/V00058778
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn. že splňuje základní způsobilost podle § 74 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek.
2) Uchazeč je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami zadávacího řízení.
4) Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoliv zrušit.
5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou seřídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html)
6) Součástí nabídky uchazeče bude návrh smlouvy, který je přílohou této výzvy, doplněný na k tomu určených (žlutě vyznačených) místech. Jiné úpravy smlouvy nejsou přípustné a budou důvodem pro vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení. Smlouva bude podepsaná osobou oprávněnou jednat za uchazeče.
7) Součástí nabídky uchazeče bude vyplněná tabulka "Specifikace nábytku a cenová nabídka", jejíž závazný vzor je přílohou této výzvy. Uchazeč nacení všechny položky (žlutě vyznačená místa) na všech listech. Celková cena nákupního koše z listu "Rekapitulace" bude shodná s celkovou cenou uvedenou v nabídkovém formuláři Gemin a v návrhu smlouvy a bude předmětem hodnocení.
8) U všech veřejných zakázek, jejichž zadavatelem je MZe, dodavatelé ani vítězný uchazeč nehradí žádné provize či poplatky spojené s podáním nabídky.
Přílohy Smlouva - závazný návrh , Specifikace nábytku a... , Vizualizace nábytku , Metodika pro nákup nábytku , Seznam referenčních zakázek
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace