Domů  /  Zadávací řízení  /  Výřez náletových dřevin…

Výpis systémových zpráv

Výřez náletových dřevin Pastvisko u Lednice

Systémové číslo: T002/23/V00058714
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ano
Datum a místo prohlídky 17.01.2023 09:00
Datum a čas: 17.01.2023 09:00
Bližší specifikace: Pozemek parc. č. 1939 v k.ú Lednice na Moravě, blíže příloha č. 2 Smlouvy - mapový zákres. Kontakt: Ing. Vlastimil Sajfrt - 602 689 057.
Příloha:
Adresa:
Ulice: -- --
Obec: -- Lednice
Stát: Česká republika - CZE
Bližší specifikace: Pozemek parc. č. 1939 v k.ú Lednice na Moravě, blíže příloha č. 2 Smlouvy - mapový zákres. Kontakt: Ing. Vlastimil Sajfrt - 602 689 057.
Datum a čas konání otevírání nabídek 23.01.2023 09:00
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. Rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení se považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru dodavatele na profilu zadavatele. Oznámení o výběru dodavatele se považuje za doručené všem dotčeným účastníkům zadávacího řízení okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Specifikace 1. 1. INFORMACE O...

Specifikace

1. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: Zadavatel v roli správce sděluje, že Informace podle čl.13 a čl. 14 NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) jsou v souladu s § 8 zák. č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, pro subjekty zveřejněny na profilu zadavatele https://ezak.mzp.cz/profile_display_3.html.

, 2. 2. VYSVĚTLENÍ,...

Specifikace

2. VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: Účastník zadávacího postupu je oprávněn po zadavateli požadovat písemně vysvětlení zadávací dokumentace. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 2 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. V případě, že písemná žádost není doručena včas, zadavatel není povinen vysvětlení poskytnout. Zadavatel může zadávací dokumentaci vysvětlit i bez písemné žádosti účastníka před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Zadavatel může zadávací dokumentaci upřesnit, změnit či doplnit před uplynutím lhůty pro podání nabídek.

, 3. 3. VYHRAZENÁ...

Specifikace

3. VYHRAZENÁ PRÁVA ZADAVATELE: a) Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit si informace obsažené v nabídce účastníka zadávacího postupu (zejména ve vztahu k prokázání splnění kvalifikace) u třetích osob a účastník zadávacího postupu je povinen mu v tomto ohledu poskytnout veškerou potřebnou součinnost. Pokud se ukáže, že informace obsažené v podané nabídce jsou nepravdivé, bude účastník zadávacího postupu vyloučen. b) Zadavatel si vyhrazuje právo zažádat o opravu, doplnění nebo objasnění nabídky účastníka zadávacího postupu přiměřeně dle § 46 ZZVZ. Opravou, doplněním nebo objasněním nemůže být dotčena nabídková cena v elektronickém nástroji Gemin. c) Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv zrušit zadávací postup (tj. včetně odmítnutí všech podaných nabídek v rámci zadávacího postupu). d) Zadavatel si vyhrazuje právo nejdříve provést hodnocení nabídek a následně přistoupit k posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím postupu u vybraného dodavatele. Podmínkami účasti se rozumí veškeré podmínky vztahující se k účastníkovi a k nabídce, stanovené v této výzvě. Pokud dojde k vyloučení vybraného dodavatele, může zadavatel vyzvat k uzavření smlouvy dalšího účastníka zadávacího postupu, a to v pořadí, které vyplývá z výsledku původního hodnocení nabídek nebo z výsledku nového hodnocení. Nové hodnocení bude provedeno, pokud by vyloučení vybraného dodavatele znamenalo podstatné ovlivnění původního pořadí nabídek. Účastník zadávacího postupu vyzvaný k uzavření Smlouvy o dílo se považuje za vybraného dodavatele a bude u něj posouzeno splnění podmínek účasti. e) Zadavatel si v případě, že v zadávacím postupu bude jediný účastník, vyhrazuje právo vybrat účastníka zadávacího postupu k uzavření Smlouvy o dílo bez provedení hodnocení nabídek. f) Účastníkům zadávacího postupu nevzniká právo na jakoukoliv úhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím postupu. g) Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. h) Dokumenty vytvořené zadavatelem kromě čestného prohlášení jsou závazné a účastník zadávacího postupu v nich nesmí nic měnit kromě doplnění požadovaných chybějících údajů a nabídkové ceny.

metodická nápověda

Kontextová navigace