Domů  /  Zadávací řízení  /  Vyhledávání plodných jedinců…

Výpis systémových zpráv

Vyhledávání plodných jedinců perlorodky říční v Horní Malši v projektu ATCZ37 Malsemuschel financovaném programem Interreg - V-A Rakousko - Česká republika

Systémové číslo: T002/19/V00056883
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Předmětem hodnocení je účastníkem stanovená celková nabídková cena včetně DPH uvedená v elektronickém nástroji Gemin.
Nabídková cena musí odpovídat uvedené ceně ve smlouvě a v příloze č. 2 smlouvy. Účastník nesmí vyplnit žádnou položku přílohy č. 2 smlouvy nulou.

Hodnocena bude celková nabídková cena včetně DPH. U účastníků, kteří nejsou plátci DPH, bude posuzována cena, kterou uvedou v nabídce jako cenu, za kterou jsou ochotni splnit zakázku (v Geminu neplátci DPH uvedou u ceny bez DPH a u ceny vč. DPH cenu, za kterou jsou schopni splnit zakázku, u sazby DPH vyplní 0). Jako nejvýhodnější bude hodnocena nabídka s nejnižší celkovou nabídkovou cenou.

Účastník řízení je ke své nabídce povinen přiložit vyplněnou smlouvu včetně přílohy č. 2 smlouvy (nemusí být podepsaná).
Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.

K prokázání splnění kvalifikace může účastník řízení využít vzor v příloze nebo vlastní formulář dle vlastního výběru.

Nabídka může být podána v anglickém jazyce.
Přílohy Vzor čestného prohlášení
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace