Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění závodního…

Výpis systémových zpráv

Zajištění závodního stravování, včetně provozu kantýny pro zaměstnance, v objektu ústředí ÚHÚL Brandýs nad Labem

Systémové číslo: T002/19/V00056862
Zadavatel: Ústav pro hospodářskou...
Evidenční čísla zadavatele: UHUL/2009/2019/EaP

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Základní způsobilost dle § 74 ZZVZ , Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Základní způsobilost

Základní způsobilost § 74 odst. 1 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. b)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. c)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. d)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

, § 74 odst. 1 písm. e)

Způsob prokázání způsobilosti

čestným prohlášením

Způsob prokázání způsobilostí příloha č. 2

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

kopie

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

kopie

Další specifikace

Dodavatel předloží doklad, že je oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, pokud jiné právní předpisy takové oprávnění ´vyžadují.

Způsob prokázání způsobilostí kopie

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ • dokument prokazující zavedení systému kritických bodů HACCP dle vyhlášky č. 137/2004 Sb.;
Proces zavádění systému kritických bodů:
1. kategorie: Provozovny bez výroby, přípravy a zpracování epidemiologicky rizikových druhů potravin (příprava a podávání nápojů, jednoduchá kuchyňská úprava nerizikových potravin, jako např. krájení, ohřívání uzenin) Např. pivnice, bary, herny, některé stánky (např. párek v rohlíku).
Za dostačující postup na principu HACCP lze považovat splnění NEZBYTNÝCH POŽADAVKŮ
Název kvalifikace: • dokument prokazující zavedení systému kritických bodů HACCP dle vyhlášky č. 137/2004 Sb.;
Proces zavádění systému kritických bodů:
1. kategorie: Provozovny bez výroby, přípravy a zpracování epidemiologicky rizikových druhů potravin (příprava a podávání nápojů, jednoduchá kuchyňská úprava nerizikových potravin, jako např. krájení, ohřívání uzenin) Např. pivnice, bary, herny, některé stánky (např. párek v rohlíku).
Za dostačující postup na principu HACCP lze považovat splnění NEZBYTNÝCH POŽADAVKŮ
Rozsah požadovaných informací a dokladů: • dokument prokazující zavedení systému kritických bodů HACCP dle vyhlášky č. 137/2004 Sb.;
Proces zavádění systému kritických bodů:
1. kategorie: Provozovny bez výroby, přípravy a zpracování epidemiologicky rizikových druhů potravin (příprava a podávání nápojů, jednoduchá kuchyňská úprava nerizikových potravin, jako např. krájení, ohřívání uzenin) Např. pivnice, bary, herny, některé stánky (např. párek v rohlíku).
Za dostačující postup na principu HACCP lze považovat splnění NEZBYTNÝCH POŽADAVKŮ
Způsob prokázání splnění kvalifikace: kopie
Minimální úroveň kvalifikace: • dokument prokazující zavedení systému kritických bodů HACCP dle vyhlášky č. 137/2004 Sb.;
Proces zavádění systému kritických bodů:
1. kategorie: Provozovny bez výroby, přípravy a zpracování epidemiologicky rizikových druhů potravin (příprava a podávání nápojů, jednoduchá kuchyňská úprava nerizikových potravin, jako např. krájení, ohřívání uzenin) Např. pivnice, bary, herny, některé stánky (např. párek v rohlíku).
Za dostačující postup na principu HACCP lze považovat splnění NEZBYTNÝCH POŽADAVKŮ

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace