Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění servisních služeb…

Výpis systémových zpráv

Zajištění servisních služeb na 11 multifunkčních kopírovacích zařízení

Systémové číslo: T002/18/V00056337
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Dokumenty návrh smlouvy, přílohu č. 1 - Seznam zařízení, přílohu č. 2 - Hodnotící tabulku - vytvořené zadavatelem jsou závazné a účastník v nich nesmí nic měnit, kromě doplnění požadovaných chybějících údajů a nabídkové ceny. K prokázání splnění kvalifikace může účastník řízení využít vzor v příloze nebo vlastní formulář dle vlastního výběru.

Předmětem hodnocení je nabídková cena včetně DPH. Nabídkovou cenou se rozumí celková cena vč. DPH uvedená v elektronickém nástroji Gemin a celková cena vč. DPH v příloze č. 2 - Hodnotící tabulka (pole E8). U účastníků, kteří nejsou plátci DPH, bude posuzována cena, kterou uvedou v nabídce jako cenu, za kterou jsou ochotni splnit zakázku (v Geminu neplátci DPH uvedou u ceny bez DPH a u ceny vč. DPH cenu, za kterou jsou schopni splnit zakázku, u sazby DPH vyplní 0).
Uvedením rozdílných hodnot v nabídkové ceně je důvodem pro vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.

Účastník přiloží k nabídce vyplněnou smlouvu a vyplněnou přílohu č. 2 - Hodnotící tabulku. Smlouva nemusí být podepsána.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu včetně příloh ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.
Přílohy Příloha č. 1 - Seznam zařízení , Příloha č. 2 - Hodnotící... , Příloha č. 3 - čestné... , Příloha č. 4 - čestné... , Příloha č. 5 - čestné...
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace