Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup diktafonů a…

Výpis systémových zpráv

Nákup diktafonů a reproduktorů pro monitoring vybraných druhů ptáků a savců

Systémové číslo: T002/18/V00056298
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Návrh smlouvy a specifikace vytvořené zadavatelem jsou závazné a účastník v nich nesmí nic měnit kromě doplnění požadovaných chybějících údajů a nabídkové ceny.

Předmětem hodnocení je nabídková cena včetně DPH. Nabídkovou cenou se rozumí celková cena vč. DPH uvedená v elektronickém nástroji Gemin a celková cena vč. DPH uvedená ve smlouvě. Uvedením rozdílných hodnot v nabídkové ceně je důvodem pro vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.

Účastník přiloží k nabídce vyplněnou smlouvu včetně přílohy č. 1.

K prokázání kvalifikace může dodavatel využít vzor v příloze nebo vlastní formulář.

Zadavatel nepřipouští varianty nabídek.

Dodavatel je oprávněn po zadavateli písemně požadovat vysvětlení zadávacích podmínek. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Vysvětlení zadávacích podmínek může zadavatel poskytnout i bez předchozí žádosti. Zadavatel odešle vysvětlení zadávacích podmínek, případně související dokumenty, nejpozději do 2 pracovních dnů po doručení žádosti. Pokud zadavatel na žádost o vysvětlení, která není doručena včas, vysvětlení poskytne, nemusí tuto lhůtu dodržet.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu včetně příloh ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.
Přílohy Příloha č. 2 specifikace , Vzor čestného prohlášení
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace