Domů  /  Zadávací řízení  /  Lesnická opatření pro podporu…

Výpis systémových zpráv

Lesnická opatření pro podporu přirozené druhové skladby v CHKO Křivoklátsko

Systémové číslo: T002/18/V00056264
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Předmětem hodnocení je celková nabídková cena uvedena v Geminu a vyplněna v čl. 3.1 návrhu smlouvy a v příloze č. 1 návrhu smlouvy v okénku "Celková cena včetně DPH" (tyto údaje musejí být shodné). Zadavatel zdůrazňuje, že uvedení rozdílných celkových nabídkových cen v Geminu, v návrhu smlouvy a v příloze č. 1 návrhu smlouvy je důvodem pro vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.

Hodnocena bude celková nabídková cena včetně DPH. U účastníků, kteří nejsou plátci DPH, bude posuzována cena, kterou uvedou v nabídce jako cenu, za kterou jsou ochotni splnit zakázku. Jako nejvýhodnější bude hodnocena nabídka s nejnižší celkovou nabídkovou cenou.

Účastník řízení je ke své nabídce povinen přiložit vyplněný návrh smlouvy včetně vyplněné přílohy č. 1 návrhu smlouvy. Návrh smlouvy nemusí být účastníkem podepsán. Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli před uzavřením smlouvy zaslat přílohu č. 3 smlouvy. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.
Přílohy Příloha č. 1 návrhu smlouvy , Příloha č. 2 návrhu smlouvy
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace