Domů  /  Zadávací řízení  /  Oprava hráze rybníka Velký…

Výpis systémových zpráv

Oprava hráze rybníka Velký Pařezitý - TDS

Systémové číslo: T002/18/V00056211
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Dokumenty vytvořené zadavatelem jsou závazné a účastník v nich nesmí nic měnit kromě doplnění požadovaných chybějících údajů a nabídkové ceny.

Předmětem hodnocení je nabídková cena včetně DPH. Nabídkovou cenou se rozumí celková cena vč. DPH uvedená v elektronickém nástroji Gemin a celková cena vč. DPH uvedená ve smlouvě. Uvedením rozdílných hodnot v nabídkové ceně je důvodem pro vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.

Účastník zadávacího řízení je ke své nabídce povinen přiložit vyplněnou smlouvu a účastníkem vytvořenou přílohu smlouvy č. 2 - kalkulace. Tato příloha bude obsahovat následující informace: a) účast na předání staveniště, (formou ceny za návštěvu staveniště, Kč/den), b) účast na kontrolních dnech, (formou ceny za návštěvu staveniště, Kč/den), c) účast na předání stavby, (formou ceny za návštěvu staveniště, Kč/den), d) administrativní činnost (formou jednotkové hodinové sazby Kč/hod, Kč/km). Prosím uveďte informaci, jestli se jedná o Kč bez DPH, nebo včetně DPH.

Zadavatel nepřipouští varianty nabídek.

Dodavatel je oprávněn po zadavateli písemně požadovat vysvětlení zadávacích podmínek. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Vysvětlení zadávacích podmínek může zadavatel poskytnout i bez předchozí žádosti. Zadavatel odešle vysvětlení zadávacích podmínek, případně související dokumenty, nejpozději do 2 pracovních dnů po doručení žádosti. Pokud zadavatel na žádost o vysvětlení, která není doručena včas, vysvětlení poskytne, nemusí tuto lhůtu dodržet.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu včetně příloh ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.

Dokument soupis prací a dodávek (naceněný soupis prací) obdrží vybraný dodavatel po podepsání smlouvy oběma stranami.
Přílohy Příloha 1a - Projektová... , Příloha 1b - Projektová... , Příloha 1c - Projektová... , Příloha 3 - podmínky stavby , Příloha 4 - harmonogram
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace