Domů  /  Zadávací řízení  /  Počítačové vybavení pro…

Výpis systémových zpráv

Počítačové vybavení pro projekt monitoring

Systémové číslo: T002/18/V00055933
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Návrh smlouvy a příloha č. 2 vytvořená zadavatelem je závazná a účastník v nich nesmí nic měnit, kromě doplnění požadovaných chybějících údajů a nabídkové ceny.

Předmětem hodnocení je nabídková cena včetně DPH. Maximální nabídková cena je 825.000 Kč včetně DPH.
Nabídkovou cenou se rozumí celková cena vč. DPH uvedená v elektronickém nástroji Gemin, uvedená celková cena vč. DPH ve smlouvě a celková cena vč. DPH v příloze č. 2 v poli 17H (oranžové pole). Uvedením rozdílných hodnot v nabídkové ceně je důvodem pro vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.

Zadavatel nepřipouští varianty nabídek.

Dodavatel je oprávněn po zadavateli písemně požadovat vysvětlení zadávacích podmínek. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Vysvětlení zadávacích podmínek může zadavatel poskytnout i bez předchozí žádosti. Zadavatel odešle vysvětlení zadávacích podmínek, případně související dokumenty, nejpozději do 2 pracovních dnů po doručení žádosti. Pokud zadavatel na žádost o vysvětlení, která není doručena včas, vysvětlení poskytne, nemusí tuto lhůtu dodržet.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu včetně příloh ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.
Přílohy Příloha č. 1 - Technická... , Příloha č. 2 - položkový...
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace