Domů  /  Zadávací řízení  /  SUZ-Výměna povrchu…

Výpis systémových zpráv

SUZ-Výměna povrchu víceúčelových hřišť v areálu kolejí Podolí a na Strahově

Systémové číslo: T002/18/V00055677
Zadavatel: České vysoké učení...

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

kopie OR

Další specifikace

výpis z obchodního rejstříku, nesmí být starší 90dní ke dni podání nabídky

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

kopie živnostenského oprávnění

Další specifikace

Živnostenské oprávnění v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky. Dodavatel doloží splnění této podmínky předložením platného oprávnění k podnikání minimálně pro " Provádění staveb, jejich změn a odstraňování"

Způsob prokázání způsobilostí

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ dle § 79 odst. 2 písm. b), c)
Název kvalifikace: dle § 79 odst. 2 písm. b), c)
Rozsah požadovaných informací a dokladů: b)Účastník zadávacího řízení předloží seznam pěti zakázek provedených uchazečem za poslední 5 let v minimální hodnotě 500 tis. Kč za každou, zaměřených na realizaci a výměnu umělého povrchu sportovních hřišť s umělým povrchem II. generace a to v době před zahájením zadávacího řízení.
c) Účastník zadávacího řízení předloží seznam pracovníků, kteří se budou podílet na plnění veřejné zakázky, zejména těch kteří budou zajišťovat kontrolu kvality provedených stavebních prací. Technik – stavbyvedoucí
(provádějící kontrolu provedených stavebních prací) bude splňovat - min. 5 let praxe v oboru, VŠ vzdělání stavebního směru a předloží seznam min. 3 stavebních zakázek obdobného charakteru, na kterých se podílel. Obdobným charakterem jsou myšleny realizace a regenerace sportovních hřišť s umělým povrchem II. generace. Uchazeč předloží CV jednotlivých členů týmu.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: čestné prohlášení
Minimální úroveň kvalifikace: b) Seznam musí obsahovat cenu, dobu trvání a místo provádění obdobných prací. Seznam bude obsahovat kontakt na objednatele referenčních stavebních zakázek a její finanční objem. Obdobnou stavební zakázkou je myšlena realizaci a regeneraci sportovních hřišť s umělým povrchem II. generace.
c) Seznam členů týmu, technika – stavbyvedoucího a CV členů týmu. Uchazeč prokáže splnění technického kvalifikačního předpokladu předložením dokumentů z nich bude patrné splnění výše vymezené úrovně kvalifikačního předpokladu.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace