Domů  /  Zadávací řízení  /  Výzva k poskytnutí informací…

Výpis systémových zpráv

Výzva k poskytnutí informací v rámci průzkumu trhu PT - 3 - 2018 - Čistící, úklidové prostředky, drogistické a jiné zboží

Systémové číslo: T002/18/P00055647
Zadavatel: Česká republika - Ústřední...

Akce se zakázkou

Specifikace průzkumu trhu

Stanovení předmětu průzkumu trhu

Stručný popis: Shora uvedený zadavatel tímto oznamuje svůj úmysl zadat průzkum trhu na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku zboží s názvem:
Výzva k poskytnutí informací v rámci průzkumu trhu PT - 3 – 2018 - Čistící, úklidové prostředky, drogistické a jiné zboží.

Určení dodání položek předmětu PT - 3/2018. Položky:
1 – 35 pro ÚKZÚZ Praha, Za Opravnou 4/4, Praha 5, PSČ 150 06

* Uveďte prosím, zda můžete zboží dodat jako "započitatelné náhradní plnění". Požadujeme dodávku v režimu náhradního plnění podle ustanovení § 81 odst. 2 zákona č. 435/2004., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů.

* Skutečnost, že v rámci dodavatele je na chráněných pracovních místech zaměstnáno alespoň 50 % osob se zdravotním postižením z celkového počtu zaměstnanců podle odstavce 1, musí být uvedena v nabídce společně s potvrzením Úřadu práce České republiky; rozhodným je průměrný přepočtený počet zaměstnanců za kalendářní čtvrtletí předcházející zahájení zadávacího řízení. § 38, odstavec 2 Zákon č. 134/2016Sb. o zadávání veřejných zakázek.

* U vybraných položek předmětu VZ vítězný uchazeč bude vyzván k předložení vzorků zboží z hlediska dodržení zadání a požadované kvality.

*NENABÍZEJTE JINÉ NEŽ POŽADOVANÉ ZBOŽÍ !!!

* Jednalo by se o dovoz ZDARMA na místo doručení a to na adresu: pro ÚKZÚZ Praha, Za Opravnou 4/4, Praha 5, PSČ 150 06.

* Seznam požadovaných prostředků je uveden v příloze: Specifikace plnění předmětu VZ - čistící prostředky pro region Praha Motol.

* Uveďte prosím cenu za jednotlivé položky, do připravené tabulky, v Kč za ks bez DPH a s DPH a cenu celkem za jednotlivé položky v Kč za ks bez DPH. Uveďte celkovou cenu za požadované zboží v Kč bez DPH a s DPH.

* Uchazeč podá informaci do tabulky o ceně výše uvedeného předmětu, ke každé položce zvlášť a uvede celkovou cenu, dále podá informací:
- zda doprava na místo doručení bude zdarma,
- zda dodavatel může zařadit dodávku jako "započitatelné náhradní plnění"
Položky předmětu průzkumu trhu: Průzkumu trhu - PT - 3 – 2018 - Čistící, úklidové prostředky, drogistické a jiné zboží pro reg. prac. Praha - Motol
Název: Průzkumu trhu - PT - 3 – 2018 - Čistící, úklidové prostředky, drogistické a jiné zboží pro reg. prac. Praha - Motol
Kód z číselníku NIPEZ: 14 - Čisticí prostředky a jiné drogistické zboží
Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 39830000-9 - Čistící prostředky
Popis: Seznam požadovaných prostředků je uveden v příloze: Specifikace plnění předmětu průzkumu trhu - čistící prostředky pro region Praha Motol. Uveďte prosím cenu za jednotlivé položky, do připravené tabulky, v Kč za ks bez DPH a s DPH a cenu celkem za jednotlivé položky v Kč za ks bez DPH. Uveďte celkovou cenu za požadované zboží v Kč bez DPH a s DPH. Příloha: Specifikace plnění předmětu VZ - čistící prostředky pro region Praha Motol. Jedná se o 35 položek požadovaných Čisticích prostředků a jiného drogistického zboží uvedených v přiložené tabulce. Vyplňte prosím tabulku v příloze dle zadání
Přílohy: Specifikace plnění průzkumu...
Identifikace:
Množství: 1,00
Měrná jednotka: tabulka - 35 položek

metodická nápověda

Kontextová navigace