Domů  /  Zadávací řízení  /  Podávání daňových hlášení a…

Výpis systémových zpráv

Podávání daňových hlášení a poradenství v oblasti DPH

Systémové číslo: T002/18/V00055321
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1)NABÍDKOVOU CENOU je hodnota, kterou uchazeč doplní do čl. 4.1 přiloženého návrhu smlouvy, tedy SOUHRNNÁ CENA ZA PAUŠÁLNÍ SLUŽBY ZA 48 MĚSÍCŮ BEZ DPH.

2)Zadavatel pro úplnost dodává, že je organizační složkou státu, která vykonává některé ekonomické činnosti, zejména pronájem nebytových prostor a poskytování s tím spojených služeb v rozsahu cca 60 objektů v ČR. Předpokládaný rozsah paušálních služeb zadavatel odhaduje na 15-20 hodin měsíčně.

3) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn., že splňuje základní způsobilost podle § 74 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek.
4) Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
5) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty.
6)Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoliv zrušit a to i bez uvedení důvodu.
7)Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html).
8) Součástí nabídky uchazeče bude návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele.
9) V cenové nabídce mohou být uvedeny nulové položky.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace