Domů  /  Zadávací řízení  /  Poskytování CPSS podpory…

Výpis systémových zpráv

Poskytování CPSS podpory zařízení Cisco pro objekty FÚ pro Kraj Vysočina, FÚ pro Jihomoravský kraj, FÚ pro Zlínský kraj a Odvolací finanční ředitelství pro období 2017 -2018

Systémové číslo: T002/17/V00054020
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Prokázání splnění způsobilosti/kvalifikace zadavatel nepožaduje (zadavatel má i přesto právo vyžádat si předložení některých dokladů od dodavatele, s nímž má být uzavřena smlouva, před podpisem smlouvy)
Stanovení, bude-li předložení některých dokladů vyžadováno před uzavřením smlouvy Ano
Specifikace dokladů, jejichž předložení bude zadavatelem vyžadováno Dodavatel před podpisem smlouvy doloží: 1. Čestné prohlášení o tom, že: - dodavatel v posledních třech letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu - vůči majetku dodavatele neprobíhá nebo v posledních třech letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebozavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů-dodavatel není v likvidaci - dodavatel nemá nedoplatek napojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele - dodavatel nemá nedoplatek na pojistnéma na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele - dodavatel není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek -dodavateli nebyla v posledních 3 letech pravomocně uložena pokuta za umožnění výkonu nelegální práce podle zvláštního právního předpisu 2. Potvrzení orgánu Finanční správy České republiky o tom, že dodavatel nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky. 3. Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky - výpis z obchodního rejstříku, popřípadě výpis z živnostenského rejstříku, nebo výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů ne starší než 3 měsíce, který toto prokazuje.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii -

metodická nápověda

Kontextová navigace