Domů  /  Zadávací řízení  /  Oprava podvozkových částí a…

Výpis systémových zpráv

Oprava podvozkových částí a brzdové soustavy na 10 vozech Tatra CAS 32

Systémové číslo: T002/17/V00053346
Zadavatel: Hasičský záchranný sbor...
Evidenční čísla zadavatele: HSKL - 1759 - 2/2017 - ÚE

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:
Ve smlouvě uzavírané s vybraným dodavatelem bude dodavatel vázán povinností umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektu, z něhož je zakázky hrazena, provést kontrolu dokladů souvisejících s plněním zakázky, a to po dobu danou právními předpisy k jejich archivaci (zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).
Podáním nabídky dodavatel bere na vědomí, že zadavatel poté, co bude uzavřena smlouva s dodavatelem, který podal nejvhodnější nabídku, nebo poté, co bude výběrové řízení zrušeno, může zveřejnit na profilu zadavatele dokumentaci k této veřejné zakázce, jejíž součástí budou mimo jiné i identifikační údaje všech dodavatelů, kteří podali nabídku a informace o nabídkových cenách těchto účastníků zadávacího řízení a vyslovuje s výše uvedeným souhlas.
Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnutí všech nabídek, právo změnit nebo zrušit veřejnou zakázku malého rozsahu a právo možnosti neuzavření smlouvy s žádným z účastníků zadávacího řízení.
Pokud jsou ve výzvě k podání nabídek uvedeny odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména, specifická označení zboží, které platí pro určitou osobu, případně její organizační složku za příznačné, umožňuje zadavatel použít i jiných technických a kvalitativně obdobných řešení.
Zadavatel poskytuje účastníkům zadávacího řízení návrh smlouvy o dílo, kterou účastníci zadávacího řízení vloží do své nabídky. Účastník zadávacího řízení není oprávněn provádět v textu smlouvy jakékoliv úpravy (změny textu, vypuštění či doplnění jakéhokoliv textu), vyjma těch ustanovení smlouvy, jejichž doplnění zadavatele výslovně požaduje (údaje
o firmě, konkrétní nabízený typ předmětu zakázky, nabídkové ceny, podpisová doložka apod.). Doplněná ustanovení musí být v souladu s požadavky zadavatele uvedenými, ve výzvě k podání nabídek a jejich přílohách. Zadavatel si vyhrazuje právo upravit účastníkem zadávacího řízení předložený návrh smlouvy podle obchodních zvyklostí HZS ČR, tzn. provést úpravy po formálně–právní stránce, které však nenaruší obsah předmětu plnění smlouvy (podstatné náležitosti smlouvy), a to při zachování souladu konečného znění smlouvy se zadávacími podmínkami této veřejné zakázky.
Varianty nabídky se nepřipouští.
Upozornění:
Zadavatel požaduje po účastníkovi řízení doplnění návrhu smlouvy včetně všech kontaktních údajů a především přílohu č. 1 a 2 smlouvy specifikaci oprav brzdového systému a podvozkových částí na jednotlivých vozech Tatra CAS 32, které budou sloužit k vyhodnocení této veřejné zakázky.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 721 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ano
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace