Domů  /  Zadávací řízení  /  Spotřební materiál do…

Výpis systémových zpráv

Spotřební materiál do tiskáren 2017

Systémové číslo: T002/17/V00050388
Zadavatel: Fond dalšího vzdělávání

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ano

Připojení certifikátu veřejného klíče

Bude dodavatel povinen použít certifikát veřejného klíče již uložený v e-tržišti Ne
Certifikát veřejného klíče Lenka Holubkovová
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky V souladu s ustanovením § 38 odst. 1 zákona zadavatel stanoví, že se zadávacího řízení může účastnit pouze dodavatel zaměstnávající na chráněných pracovních místech podle zákona o zaměstnanosti alespoň 50 % osob se zdravotním postižením z celkového počtu zaměstnanců dodavatele. Tuto skutečnost nelze prokázat prostřednictvím jiných osob.
Skutečnost, že v rámci dodavatele je na chráněných pracovních místech zaměstnáno alespoň 50 % osob se zdravotním postižením podle předešlého odstavce, musí být dodavatelem uvedena v nabídce společně s potvrzením Úřadu práce České republiky. Rozhodným je průměrný přepočtený počet zaměstnanců za kalendářní čtvrtletí předcházející zahájení zadávacího řízení. V případě společné účasti více dodavatelů prokazuje splnění těchto podmínek každý dodavatel samostatně.
Dodavatel zadavateli potvrdí, že mu umožní jako zaměstnavatel splňující podmínky § 81 odst. 2 písm. b) zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, dále jen „zákon o zaměstnanosti“, uplatnit náhradní plnění dle § 81 zákona o zaměstnanosti ve výši 100 % z částky odpovídající celkové smluvní částce za dodávky včetně DPH.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace