Domů  /  Zadávací řízení  /  Dodávka úklidových a…

Výpis systémových zpráv

Dodávka úklidových a hygienických prostředků

Systémové číslo: T002/15/V00026538
Zadavatel: MĚSTO TRUTNOV

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření rámcové smlouvy

Specifikace výsledné rámcové smlouvy

Specifikace rámcové smlouvy RS s jedním uchazečem

Předmět zakázky

Stručný popis Dodávka úklidových a hygienických prostředků

Předmětem zakázky malého rozsahu (dále jen „zakázka“), je průběžná dodávka úklidových a hygienických prostředků dle specifikace v příloze č. 1 této výzvy.


Uchazeči jsou oprávněni požadovat dodatečné informace, dodatečné informace musí být zadavateli doručeny doložitelným způsobem (přes elektronické tržiště) nejpozději 4 pracovní dny před koncem lhůty pro podání nabídek. Kontaktní osobou je Ing. Petr Seidel (seidel.petr@trutnov.cz).

S uchazečem, který podal nejvýhodnější nabídku, bude uzavřena rámcová kupní smlouva na dobu neurčitou, ve které se tento uchazeč zaváže poskytovat dodávku dle předmětu zakázky pro Město Trutnov v souladu s učiněnou nabídkou (ve formuláři výzvy je uvedeno, že smlouva se uzavírá na 48 měsíců - tato doba byla uvedena pouze s ohledem na výpočet předpokládané hodnoty, smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou).

Zadavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení kdykoliv a bez udání důvodů zrušit a to až do podpisu smlouvy.

Zadavatel si vyhrazuje právo upřesnit podmínky a rozsah předmětu plnění, rozsah zakázky omezit, nevybrat žádnou z nabídek, případně neuzavřít smlouvu.

Veškeré náklady spojené s účastí ve výběrovém řízení nese uchazeč. Předložené návrhy zůstávají založeny u zadavatele a nevracejí se uchazečům.

Zadavatel nepřipouští varianty nabídek.

Každý zájemce o veřejnou zakázku může podat pouze jednu nabídku. Při porušení této povinnosti zadavatel vyloučí příslušného uchazeče ze soutěže.

Vyřazeny z procesu hodnocení budou nabídky: podané po termínu, nabídky neúplné, nabídky uchazečů, kteří nesplnili zadavatelem požadované kvalifikační předpoklady, nabídky, které neodpovídají požadavkům zadavatele v poptávkovém řízení na předmět zakázky, nabídky obsahující ustanovení v rozporu s planými právními předpisy, nabídky obsahující změněné podmínky oproti zadání.

Zadavatel si vyhrazuje právo odstoupit od smlouvy v případě, že dodavatel uvedl v nabídce informace nebo doklady, které neodpovídají skutečnosti a měly nebo mohly mít vliv na výsledek výběrového řízení.

Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit skutečnosti deklarované uchazečem v nabídce, požadovat při jednání s vybraným uchazečem o uzavření smlouvy provedení úprav ve smlouvě oproti návrhu smlouvy, který vybraný uchazeč předložil ve své nabídce.

Zadavatel si vymezuje, analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, opční právo tzn. odebrat od vybraného dodavatele i další zboží v příloze č. 1 neuvedené, a to po celou dobu platnosti rámcové kupní smlouvy. Podrobnosti jsou uvedeny v návrhu rámcové kupní smlouvy.

Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 480 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace