Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajistění odborné jazykové…

Výpis systémových zpráv

Zajistění odborné jazykové výuky pro zaměstnance AO

Systémové číslo: T002/15/V00021947
Zadavatel: Česká republika -...
Části: 1.část , 2.část , 3.část , 4. část , 5.část , 6. část

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je zajištění a realizace odborné jazykové výuky – prohloubení znalostí ANGLICKÉHO JAZYKA pro zaměstnance Auditního orgánu (dále jen "AO"), které po řádně ukončeném výběrovém řízení vybraným uchazečem, příp. více vybranými uchazeči bude poskytováno 75 zaměstnancům zadavatele v souladu s podmínkami uvedenými ve smlouvách, které zadavatel uzavře s vybraným uchazečem, příp. více vybranými uchazeči. Součástí předmětu veřejné zakázky je i vytvoření výukového materiálu v rozsahu dle níže uvedených tematických okruhů jako nezbytného podkladového materiálu pro výuku.
Poskytnutí služeb v oblasti zajištění odborné jazykové výuky – prohloubení znalostí anglického jazyka, je nezbytné pro zvýšení kvality a efektivnosti komunikace dotčených zaměstnanců na odborné úrovni s pracovníky EK, EÚD a s pracovníky implementujících subjektů z ostatních členských států EU nejen na pracovních setkáních v Bruselu v rámci pracovní skupiny COESIF a EGESIF, Technical Group Meeting aj., ale i jiných akcích souvisejících se vzájemnou výměnou informací o osvědčených postupech. Výsledky těchto pracovních jednání a návrhy výkladových či metodických stanovisek EK je pak nezbytné převést do metodických postupů Auditního orgánu.

Vzhledem k organizační struktuře Auditního orgánu, který má územní pracoviště, je tato veřejná zakázka rozdělena na části dle těchto šesti (6) územních pracovišť (Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, České Budějovice, Hradec Králové) a počtu jejich zaměstnanců. Ve výše uvedených městech (mimo Prahu) bude výuka probíhat v jedné (1) skupině pro tři (3) zaměstnance. V Praze bude výuka probíhat v deseti (10) skupinách po šesti (6) zaměstnancích. Dodavatelé jsou oprávněni podat nabídku na všechny či některé části veřejné zakázky nebo jen na jednu část veřejné zakázky. Veřejná zakázka je rozdělena do šesti (6) částí. Rozdělení na části spočívá výhradně v rozdělení dle místa plnění, jedná se tedy o územní rozdělení na části, nikoliv v rozdělení na části z hlediska obsahového. Tj. každá skupina musí probrat vše, co je obsahem požadavku zadavatele na předmět plnění veřejné zakázky.

Obsahovou náplní odborné jazykové výuky, a výukového materiálu jakožto nezbytného podkladu jednotlivých kurzů budou minimálně tyto okruhy:

- specifická terminologie používaná orgány EU (předpisy + judikáty)
- mezinárodně uznávané auditorské a účetní standardy
- IT audit
- veřejné zakázky
- veřejná podpora
- + další související právní terminologie (např. stavební předpisy, účetnictví, daně)
- finanční inženýrství
- zjednodušené vykazování nákladů
- problematika nesrovnalostí, finančních oprav
- další okruhy (např. výkonnostní audit)
- a psaní odborného textu v anglickém jazyce jako reakce na požadavek EK, EÚD
Odborná jazyková výuka je určena pro zaměstnance se znalostí obecného anglického jazyka na úrovni B2 a vyšší (dle společného evropského referenčního rámce pro jazyky), dodavatel nastaví úroveň jazykového vzdělávání a výukového materiálu v souladu s touto podmínkou.
Odborná jazyková výuka bude probíhat formou probírání daných okruhů témat (viz výše) pod vedením lektora s důrazem na aktivní zapojování posluchačů. Zvolení výukové metody (mimo výše uvedené podmínky zadavatele) je plně v odpovědnosti dodavatele.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ano
Části Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace