Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup 3 barevných grafických…  /  Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T01 - zobrazení formuláře

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Státní fond rozvoje bydlení
IČO: 70856788

Sídlo/místo podnikání:
Vinohradská 1896/46
12000  Praha 2

Kontaktní osoba:
: Monika Žaba
: zaba.monika@sfrb.cz
: +420221771639
: Vedoucí servisního oddělení

Specifikace VZ

Název VZ: Nákup 3 barevných grafických tiskáren a 4 multifunkčních tiskáren
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Dodávky (zboží)
Systémové číslo: T002/19/V00056686

25.02.2019 10:57:00
detail VZ

Identifikace zadavatele

Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Monika Žaba
zaba.monika@sfrb.cz
+420221771639
Vedoucí servisního oddělení

Specifikace základních údajů o VZ

Název VZ
Nákup 3 barevných grafických tiskáren a 4 multifunkčních tiskáren
Evidence kontaktních údajů
Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Monika Žaba
zaba.monika@sfrb.cz
+420221771639
Vedoucí servisního oddělení
Evidenční číslo zadavatele
Druh veřejné zakázky
Dodávky (zboží)
Evidence, je-li VZ zadávána na základě rámcové smlouvy


Určení RS, na základě které je VZ zadávána
Evidence, co bude výsledkem zadávacího řízení


Specifikace rámcové smlouvy



Předmět VZ
Nákup 3 barevných grafických tiskáren a 4 multifunkčních tiskáren. Parametry předmětu plnění této veřejné zakázky jsou popsány u položky předmětu VZ. Obchodní podmínky, záruční a dodací lhůty, servisní podpora a ostatní obchodní podmínky jsou obsaženy v Závazném návrhu smlouvy (včetně jejích příloh), který je přílohou č. 1 této Výzvy (dále jen "Závazný návrh smlouvy"). Předpokládané hodnoty za 1 ks v Kč bez DPH uvedené u jednotlivých položek jsou maximální nepřekročitelnou cenou za 1 ks dané položky. Vzhledem k tomu, že předpokládaná celková hodnota této zakázky je nižší než částka 2 mil. Kč bez DPH, jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu ustanovení § 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen "ZZVZ"). Tato VZ je zadávána mimo rámec ZZVZ, v souladu s ustanovením § 31 ZZVZ a podle zásad uvedených v § 6 ZZVZ. Touto Výzvou se nezahajuje zadávací řízení ve smyslu § 3 ZZVZ. Pokud tato Výzva odkazuje na text ZZVZ, nedochází ke vzniku povinnosti ve smyslu § 4 odst. 4 ZZVZ. Ustanovení ZZVZ se na toto výběrové řízení neaplikují. Zadavatel si však tímto vyhrazuje právo: a) obdobně dle § 46 ZZVZ požadovat po účastnících výběrové řízení, aby v přiměřené době objasnili nebo doplnili předložené nebo chybějící údaje, doklady, vzorky nebo modely, a to včetně případného zdůvodnění mimořádně nízké nabídkové ceny obdobně dle § 113 ZZVZ.
b) obdobně dle § 48 ZZVZ vyloučit účastníka výběrového řízení pokud předložená nabídka účastníka nesplňuje podmínky stanovené v této Výzvě, pokud nebyly údaje, doklady nebo vzorky objasněny nebo doplněny dle písm. a) nebo pokud předložená nabídka neodpovídá skutečnosti a požadavkům uvedeným v této Výzvě.
c) obdobně dle § 104 ZZVZ požadovat po vybraném dodavateli splnění dalších podmínek, pokud si je v rámci tohoto bodu Výzvy vyhradí. V tomto výběrovém řízení nelze proti rozhodnutí Zadavatele uplatnit námitky či jiné standartní opravné prostředky ve smyslu ZZVZ.
Položky předmětu VZ
Barevné grafické tiskárny
30232130-4 - Barevné grafické tiskárny
30232130-4 - Barevné grafické tiskárny
Parametry:
- Technologie tisku: Laserová nebo LED technologie
- Rychlost tisku A4 - barevně: min. 30 stran za minutu
- Rychlost tisku A4 černobíle: min. 30 stran za minutu
- Kapacita zásobníku papíru: min. 250 listů
- Ruční podavač: Ano
- Formát papíru: min. A5 - A4
- Paměť: min. 256 MB
- Rozlišení tisku: min. 600 dpi
- Připojení: LAN - Česká lokalizace: Ano
- Možnost vzdálené správy: Ano
- Automatický oboustranný tisk - duplex: Ano - Maximální měsíční zatížení: min. 50 000 stran - Energeticky úsporné zařízení: Ano (Energy Star)
- Dodávka plnohodnotné první sady spotřebního materiálu pro uvedení do provozu
- Kompatibilita s OS: MS Windows 10 - Záruka: min. 2 roky - Instalace a uvedení do provozu, prvotní konfigurace - Zařízení musí být nové a určené pro český trh.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
Maximální cena za 1 ks barevné grafické tiskárny max 9445 Kč bez DPH
3,00
ks
9 445,00
28 335,00
Barevné grafické multifunkční tiskárny
30232130-4 - Barevné grafické tiskárny
30232130-4 - Barevné grafické tiskárny
Parametry:
- Technologie tisku: Laserová nebo LED technologie
- Minimální garantovaná životnost: 500 000 stran (certifikát garance životnosti stroje v počtu stran od výrobce)
- Funkce: tisk (zabezpečený a odložený), skener, kopie
- Zabezpečení přístupu uživatelů k zařízení: Autentizace uživatele na ovládacím panelu zařízení ID kartou, PIN kódem, schopnost zabezpečeného tisku dokumentů (tisk dokumentu až po přihlášení uživatele na zařízení), podpora systému MyQ
- Rychlost tisku A4/kopie barevně i černobíle: min. 50 stran za minutu
- Kapacita zásobníku papíru: min. 300 listů A4, min. 500 listů A3
- Kapacita výstupu papíru: min. 250 listů
- Počet zásobníků: 2 pro formát A4, 1 pro formát A3
- Boční podavač: Ano, min. 150 listů - Formát papíru, gramáž: min. A5 - A3, až do 200 g/m2 vč.
- Paměť: min. 1 Gb; Připojení: LAN
- Rozlišení kopírování/tisk/skenování: min. 600 dpi - Oboustranný automatický podavač dokumentů: Ano, kapacita min. 50 listů - Automatický oboustranný tisk - duplex: Ano - Samostatně stojící zařízení nebo originální podstavec: Ano - HDD: min. 120 Gb; kompatibilita s OS: Microsoft Windows 10, Microsoft Windows Server 2012 R2 - Možnost instalace apikací pro správu tisku: Ano; Možnost vzdálené správy: Ano
- Maximální měsíční zatížení: 80 000 stran - Plochý skener: Ano; barevné skenování: Ano; Rychlost skenování: min. 40 stran za minitu - Možnosti skenování: přímé skenování do e-mailu, SMB a FTP, podpora vyhledávání e-mailových adres příjemců pomocí LDAP protokolu, skenování do USB flash paměti, skenování dokumentů z ploché lože (např. knih) i z automatického oboustranného podavače - Formát skenování: PDF, TIFF, JPEG - Tiskový jazyk: PCL6 (PCL5c/PCL-XL), Postscript 3, XPS, PDF přímý tisk - Dodávka plnohodnotné první sady spotřebního materiálu pro uvedení do provozu - Energeticky úsporné zařízení: Ano (Energy Star) - Záruka: min. 2 roky; Instalace a uvedení do provozu, prvotní konfigurace - Zařízení musí být nové a určené pro český trh.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
Maximální cena za 1 ks multifunkční tiskárny max 103479 Kč bez DPH
4,00
ks
103 479,00
413 916,00
Dělení na části


Předpokládaná hodnota VZ
442 251,00
koruna česká

Výběr postupu zadání VZ

VZMR: Otevřená výzva

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od do . Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je měsíců ode dne podpisu smlouvy. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Doba a místo plnění

Praha 2
Vinohradská
1896
46
120 00
Česká republika
Další místa plnění
Olomouc
Dolní náměstí
9
77900
Česká republika

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Výběr požadovaných kvalifikačních předpokladů
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů





Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není k poslednímu dni, ke kterému má být prokázání splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 74 ZZVZ a profesních kvalifikačních předpokladů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky.

Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti podle § 239 ZZVZ, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace za předpokladu, že údaje v certifikátu uvedené jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace.

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou účastníci zadávacího řízení svými nabídkami vázání, začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel stanovuje, že lhůta skončí dne
11.04.2019

Platební a obchodní podmínky




Návrh smlouvy (požadavky upřesněny níže) je součástí zadávací dokumentace. Účastník zadávacího řízení v nabídce doloží doplněný návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami veřejné zakázky, zadávací dokumentace a jím předloženou nabídkou. V návrhu smlouvy především doplní nabídkovou cenu a další údaje a podmínky, které reagují na podmínky zadávací dokumentace.
Účastník tohoto výběrového řízení doloží v rámci své nabídky dle této Výzvy řádně vyplněný Závazný návrh smlouvy, který bude v souladu se zadávacími podmínkami této VZMR a jím předloženou nabídkou. V Závazném návrhu smlouvy účastník doplní především nabídkovou cenu a další požadované údaje pro účely ověření splnění zadávacích podmínek. Tyto údaje jsou v rámci Závazného návrhu smlouvy žlutě zvýrazněny. Závazný návrh smlouvy bude elektronicky podepsán osobou oprávněnou zastupovat účastníka tohoto výběrového řízení a bude přílohou jeho podané nabídky. Podáním nabídky v rámci tohoto výběrového řízení se účastník zavazuje, že – stane-li se vybraným dodavatelem – uzavře se zadavatelem smlouvu dle Závazného návrhu smlouvy -
Kupní smlouva dle § 2079 a násl. občanského zákoníku. POKUD NEBUDE VYPLNĚNÝ A PODEPSANÝ ZÁVAZNÝ NÁVRH SMLOUVY VČETNĚ PŘÍLOH SOUČÁSTÍ CENOVÉ NABÍDKY V SOULADU S TÍMTO ODSTAVCEM MŮŽE BÝT UCHAZEČ Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VYLOUČEN.

Způsob a doba podání nabídky

11.03.2019 09:00:00
Způsob podání nabídky

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Specifikace hodnotících kritérií a metody hodnocení



Jakým postupem se stanoví výsledné pořadí nabídek?





losem


Dílčí hodnotící kritéria a subkritéria
Kriterium Nabídková cena
Nabídková cena






100,00

Absolutní omezení hodnot

Omezení hodnot pro účely hodnocení







Specifikace e-aukce



Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána

český

Stanovení povinnosti podepisovat datové zprávy


Stanovení povinnosti šifrovat nabídku


Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky

Informace technické povahy vč. kódování a šifrování, které jsou nezbytné pro komunikaci elektronickými prostředky, jsou uvedeny v Provozním řádu e-tržiště Gemin, kapitola 7. Technické a další požadavky spojené s používáním e-tržiště.

Součástí cenové nabídky bude:
1) Závazný návrh smlouvy v souladu s obchodními podmínkami této Výzvy

Další specifikace VZ

Prohlídka místa plnění


Otevírání nabídek
11.03.2019 09:05:00


Předložení vzorků


Vyhrazení práva na oznámení informací na profilu zadavatele




Způsob komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Monika Žaba v.r.
Subproces: ET-010-010-190

Uživatelské položky

Přílohy

Zpráva

Název: Výzva k podání nabídky
Odesílatel: Státní fond podpory investic
Doručeno: 28.02.2019 09:22:04

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 25.02.2019 10:57 Jan Červenka 28.02.2019 09:13 Jan Červenka právě zobrazena

Kontextová navigace